Το Nefeli Hotel, ένα εντυπωσιακό με προδιαγραφές 4 αστέρων και διακοσμημένο με βάση οικολογικά υλικά, αποτελεί ένα πρότυπο, το οποίο συνδυάζει την άψογη φιλοξενία, τις ποιοτικές υπηρεσίες και την διακριτική πολυτέλεια.

Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράφουν την ηρεμία, τον καθαρό αέρα και την αύρα αυτού του ξενοδοχείου, με θέα το θρυλικό κάστρο της Σκύρου, με μια πληθώρα από κρυφές γοητείες.

Οι ιδιοκτήτες έχουν αναδημιουργήσει το τέλειο μοντέλο αειφορίας, αφού το κτήριο συλλέγει βρόχινο νερό σε στέρνες για να ποτίζονται τα φυτά.

Ο κήπος διαθέτει τοπικά και ενδημικά φυτά, ενώ πολλά από τα φρούτα και τα λαχανικά προέρχονται από το βιολογικό αγρόκτημα του ξενοδόχου έξω από το χωριό. Τα ενδημικά δέντρα στο ξενοδοχείο έχουν προσελκύσει τα αποδημητικά πουλιά, προσφέροντας ένα υπέροχο φυσικό αξιοθέατο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου (οι παρατηρητές πουλιών θα χαρούν με τους πύργους των πτηνών που σχετικά πρόσφατα στήθηκαν στο νησί).

Ένα τμήμα του ξενοδοχείου αποτελείται από τα παραδοσιακά σκυριανά σπίτια που διατηρούν την κουλτούρα και τη διακόσμηση των σπιτιών του νησιού. Το άλλο τμήμα βασίζεται στην απλή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική χτισμένο με τοπικά υλικά, αλλά με υπέροχους ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και σύγχρονα (οικολογικά) μπάνια.

Δοκιμάστε τα τοπικά πιάτα του σεφ, χαλαρώστε γύρω από τη γεμάτη με φυσικό νερό πισίνα και απολαύστε χαλαρές στιγμές μόνος ή με την οικογένεια σας.

Μια επίσκεψη στο Nefeli Hotel αποτελεί μια εμπειρία που αναμφίβολα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας για τα επόμενα χρόνια. Και θα επιστρέψετε!

Καλοκαίρι 2020, μετά την καραντίνα

Στοιχεία έρευνας δείχνουν πως ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό θα κάνει εντός χώρας το επόμενο ταξίδι του και σε όχι πολύ μεγάλη απόσταση από το hometown ή την τοποθεσία μόνιμης κατοικίας του.

Όπως δήλωσε ο κ. Ευγενικός ιδιοκτήτης του Nefeli Hotel και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Σκύρου – υπεύθυνος για θέματα τουριστικής πολιτικής, μετά την συνάντηση που είχε με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, η Σκύρος έχει όλες τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις να αποτελέσει τη φετινή έκπληξη στις προτιμήσεις των επισκεπτών κατά το προσεχές ιδιαίτερο καλοκαίρι.

Η συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού, σηματοδοτεί για τον Δήμο Σκύρου και την άτυπη έναρξη της καμπάνιας προβολής του νησιού που με όχημα τον φυσικό πλούτο, την καστροπολιτεία, τις παραλίες, τη γαστρονομία, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μετά την κρίση της πανδημίας.

Ακολουθείστε μας στο Google News