Το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΪΟΥ, στην Χαλκίδα διεξάγεται ο ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ αγώνας δρόμου σε δημόσιο δρόμο με την επωνυμία «EVRIPOSNIGHTRUN 22». Στο πλαίσιο της ασφαλούς διεξαγωγής του, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί σε κλειστή διαδρομή , θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα αφορούν την κίνηση σχεδόν σε όλη την πόλη .

Για το λόγο αυτό θα ισχύσουν τα παρακάτω κυκλοφοριακά μέτρα.

Από τον Κόμβο της Λιανής Άμμου προς το κέντρο:

Η κίνηση από τον κόμβο της Λιανής Άμμου με κατεύθυνση προς το κέντρο της Χαλκίδας θα εκτραπεί από ώρα 19:00 έως 22:00 . Η πρόσβαση θα είναι δυνατή από την οδό Αρεθούσης.

Από τον Κόμβο της Λιανής Άμμου & Κόμβο Αγ. Στεφάνου προς Βοιωτική ακτή και Κάνηθο:

Η πρόσβαση θα γίνεται μόνο μέσω της Υψηλής Γέφυρας.

Από Κάνηθο και Δημοτική Κοινότητα Ανθηδόνας, προς κέντρο, Βόρειο ή Νότιο Εύβοια:

Η πρόσβαση θα γίνεται μόνο μέσω της Υψηλής Γέφυρας

Η πρόσβαση προς την συνοικία της Κανήθου θα γίνεται μέσω της οδού Νικοδήμου

Οι οδικές αρτηρίες με κατεύθυνση την παλαιά γέφυρα θα είναι κλειστοί για την κυκλοφορία των οχημάτων, δηλαδή: Κατσικογιάννη, Ρεγκούκου, Μιαούλη , Τζιαρντίνι και Φαρμακίδου, από ώρα 19:00 έως 22:00.
Οι οδοί Ελ Βενιζέλου από το ύψος του ΟΤΕ, Κακαρά , Αγγ. Γοβιού από ώρα 19:30 έως 21:00.

Αγώνας Δρόμου και δυναμικού βαδίσματος Υγείας 5,5 χλμ. Ανδρών- Γυναικών έχει ώρα έναρξης στις 20:30 και η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα επιτρέπεται από ώρα 20:10 έως 21:10 Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Παλαιά Γέφυρα – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου – Ιωακείμ Παντελάκη – τέρμα και αναστροφή στην Παιδική Χαρά στις Ροδιές – Ιωακείμ Παντελάκη – Αρχιεπισκόπου Μακαρίου – Παλαιά Γέφυρα.

Αγώνας 11 χλμ. Ανδρών – Γυναικών, Γύρος Χαλκίδας έχει ώρα έναρξης στις 20:20 και η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα επιτρέπεται από ώρα 20:10 έως 22:00 στις παρακάτω οδούς:

Φαρμακίδου – Αγγελή Γοβιού – Παλαιά Γέφυρα – ΛΙΑΣΚΑ-ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗ- ΒΟΥΡΚΑΡΙ-ΕΥΒΟΙΑΣ-ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ- ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΕΩΣ ΑΡΧΗ ΟΡΜΟΥ ΠΛΑΚΑΣ- ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΥΛΙΔΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ- ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΟΥ- ΕΥΒΟΙΑΣ – ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ – ΗΡΑΣ – ΚΙΑΠΕΚΟΥ –ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ- ΖΩΗΣ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ- ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ( ΠΡΟ SM ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ- ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ–Ο. ΜΑΚΡΗ- ΧΙΟΥ- ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ -25ης ΜΑΡΤΙΟΥ- ΦΑΡΟΥ- ΒΡΥΣΣΑΚΙΩΝ- ΕΘΝ. ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ- ΡΕΓΚΟΥΚΟΥ- ΜΙΑΟΥΛΗ- ΤΖΙΑΡΝΤΙΝΙ- ΦΑΡΜΑΚΙΔΟΥ-ΕΡΜΟΥ ΒΟΥΔΟΥΡΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Η Κυκλοφορία στην Παλαιά Γέφυρα θα διακοπεί ολικά από ώρα 20:20 έως 20:45
Τέλος παρακαλούνται οι οδηγοί που έχουν σταθμευμένα τα οχήματά τους κατά μήκος της διαδρομής των αγώνων, να μην τα μετακινήσουν κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.

ΕΥΧΑΡΗΤΗΡΙΟ
Για την εφαρμογή όλων των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς και για την πολύτιμη βοήθεια και καθοριστική συμβολή τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, ευχαριστούμε προκαταβολικά, τους:
Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας -Τροχαία Χαλκίδας, Λιμενική Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Σώμα Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού, Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης Εύβοιας (S.A.S), Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4 Χ 4, ΜΟΤΟ Πασχαλίδης, Νέο Ποδηλατικό Όμιλο Χαλκίδας, Ποδηλάτες Χαλκίδας και Εθελοντές.

Ακολουθείστε μας στο Google News