Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας. Το απόγευμα της Τετάρτης η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων με μαέστρο τον Πέτρο Πρόκο, έπαιζε μουσική περιφερόμενη στην Αβάντων, δίνοντας μια εύθυμη νότα στην χαλαρή βόλτα για ψώνια, των πολιτών.
Λίγα μέτρα πιο κάτω και συγκεκριμένα στην γωνία της Ερμού με την Κριεζώτου, θύμισε κάτι από Λατινική Αμερική, αφού οι περαστικοί είχαν την ευκαιρεία να απολαύσουν χορούς Capoeira από την ομάδα Croupo Capoeira Χαλκίδας.

Στην πλατεία αγοράς οι γυμναστές του Body and Soul, χόρεψαν Ζούμπα, ενώ στην Πλατεία Ηρώων στις 21.30, παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό event με την Ξένια Γιαννάκη και με τίτλο”Έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τη Ζωή σου”.
Τέλος στο πάρκινγκ πίσω από τα δικαστήρια πραγματοποιήθηκε προσκοπηκή βραδιά, ενώ στην Πλατεία Μάλλιου, στο Κόκκινο σπίτι Χορευτικό Φλαμένγκο.
Δείτε τις φωτογραφίες.
Ακολουθείστε μας στο Google News