Η νυν δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου δίνει το δικό της μήνυμα για το εκλογικό αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών, που ανέδειξαν νέο δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού τον Γιάννη Κοντζιά.

Η ίδια αναφέρει:

Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλες και σε όλους τους φίλους και συνδημότες που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή επιλέξαμε το δρόμο της ειλικρίνειας, της σύνθεσης και της συναίνεσης για την ενότητα της περιοχής μας.

Όλα τα στελέχη και μέλη της «Δυναμικής Πρωτοβουλίας» κρατήσαμε ψηλά το επίπεδο της αντιπαράθεσης χωρίς να λυγίσουμε από τις συκοφαντίες και να υποκύψουμε στα χτυπήματα. Και δεν το μετανιώσαμε.

Μείναμε προσηλωμένοι στην ανάδειξη του προγράμματός μας και των θέσεών μας προσπερνώντας παγίδες και προκλήσεις. Και δεν κάναμε λάθος.

Δώσαμε την προεκλογική μάχη κοιτάζοντάς σας στα μάτια, χωρίς υπόγειες συναλλαγές και ανέξοδες υποσχέσεις. Και είμαστε περήφανοι για τη Δυναμική Πρωτοβουλία, που έχει και παρόν και μέλλον.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο δήμαρχο Γιάννη Κοντζιά, και δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε με συνέπεια και ευθύνη τα καθήκοντά μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας.