Η νυν και υποψήφια δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, επικεφαλής του συνδυασμού Δυναμική Πρωτοβουλία, κατέθεσε σήμερα το πρωί Κυριακή 5 Μαΐου 2019 το ψηφοδέλτιο της, στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Στο πλευρό της βρίσκονταν τα αγαπημένα της πρόσωπα, που την στηρίζουν πάντα και παντού, οι δυό της γιοί και ο σύζυγος της.

Η ιδια δήλωσε:
Καταθέσαμε σήμερα στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας το φάκελο της υποψηφιότητας του συνδυασμού «Δυναμική Πρωτοβουλία» αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το έργο μας για το δήμο Ιστιαίας Αιδηψού.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βρίσκονται στο πλευρό μας 156 άξιοι υποψήφιοι με διάθεση προσφοράς και θέληση να πετύχουν το καλύτερο για τον τόπο μας.
Στο ψηφοδέλτιό μας, εκπροσωπούνται όλες οι γενιές, οι κοινότητες, οι επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες με πρόσωπα που πιστεύουν στις δυνάμεις της περιοχής μας και θέλουν να συμβάλουν στην πρόοδο και ευημερία.
Μαζί μας, δοκιμασμένα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και νέοι που ενισχύουν την προσπάθειά μας και δίνουν αέρα ανανέωσης.
Η «Δυναμική Πρωτοβουλία» μπαίνει στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 26ης Μαΐου ενωμένη, ενισχυμένη, με σεβασμό στους πολίτες και εμπιστοσύνη στο πρόγραμμά της.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Λίνα Ευσταθίου