Την άποψή του για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην πολιτική σκηνή καταθέτει μέσω επιστολής του ο δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας Κώστας Τσάμαρης.

Λόγια.. λόγια.. λόγια.. Χωρίς αλήθεια για να καλύπτουμε τα κομματικά θησαυροφυλάκια..!!!! Που είναι η άμεση δημοκρατία?? Πραιτοριανοί της εξουσίας, αλληλέγγυοι της φαυλοκρατίας, οι συμπολίτες να πεθαίνουν στα πεζοδρόμια και οι δήθεν αριστεροί ιδεολόγοι να εξυπηρετούν το σύστημα. Να υποστηρίζουμε το κόμμα και ας γκρεμίζονται τα πάντα… Οι υποκριτές της δημοκρατίας του χύμα, χωρίς κανένα σεβασμό, με κομμουνιστική κουλτούρα..
Ενδιαφερόμαστε για την μάζα και όχι για το άτομο και την κοινωνία, η υποκρισία του ενδιαφερόμαστε για 50000 μετανάστες που πληρώνουν άλλοι και τα παίρνουν όλοι για να ξεχνάμε το ένα εκατομμύριο επαίτες άνεργους φτωχούς συμπολίτες μας.. Αγωνιστές της ισοπέδωσης, πρώην λαμογια τώρα πρωτοπόροι κήρυκες με σημαία τον ΚΟΥΡΗ που η Αυριανή έγινε Κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ.. δηλαδή το σάπιο που έγινε απλά χαλασμένο. 
Είμαστε δυστυχώς άξιοι της μοίρας μας, όταν τζογαρουμε όλοι για την εξουσία, χάνεται η κοινωνία και οι αξίες και τα ιδανικά με αποτέλεσμα να είμαστε υπεύθυνοι για το ΒΑΤΕΡΛΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας καθώς αυτό που ζούμε δεν είναι μόνο οικονομικό αδιέξοδό αλλά ξεπεσμός της κοινωνίας.. 
Αφήνοντας να μας κυβερνούν προδότες, ψεύτες και ηθικά ανάλγητοι……. ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!!!!
Λόγια.. λόγια.. λόγια.. Όχι άλλα λόγια!! όλοι μαζί οφείλουμε να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπεια μας την οποία επιχειρεί να ποδοπατήσει η κυβέρνηση με την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού, κατ’ εντολή της ΤΡΟΙΚΑΣ, αυτό το σαββατοκύριακο. Όλοι μαζί, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι και άνεργοι οφείλουμε να συμμετέχουμε στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ και να δώσουμε βροντερό παρόν ενάντια σε αυτούς που είναι έτοιμοι να υπογράψουν το τέλος μας. 
Θα ήθελα να κλείσω με τα λόγια του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη: «Θαρρείς κ’ είναι απαραίτητος αγώνας πολύς κ’ ιδρώτας πολύς και δάκρυο για να ξαγοράσει ο άνθρωπος το δίκιο του• κ’ η ελευθερία είναι το πιο ακριβό αγόραστο αγαθό• δε δίνεται δωρεάν μήτε από ανθρώπους μήτε από θεούς. Πηγαίνει από χώρα σε χώρα, όπου τη φωνάξουν, από καρδιά σε καρδιά, ανύποτη, ανυπόταχτη, χωρίς συμβιβασμό. Θέλει ανυπότακτη καρδιά η ελευθερία…: Θέλει ανυπόταχτη καρδιά η ελευθερία»…