Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας διοργάνωσε με επιτυχία την Εβδομάδα Μαθητικής Δημιουργίας στην οποία σχολεία της Εύβοιας  παρουσίασαν τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποίησαν κατά το σχολικό έτος 2018-2019. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση των δραστηριοτήτων  των σχολείων,  σε θεματικές όπως η Περιβαλλοντική εκπαίδευση,  η Αγωγή Υγείας και τα Πολιτιστικά Θέματα ,σε άλλα σχολεία και στην τοπική κοινωνία.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Χαλκίδα με  Παρουσιάσεις, στο Θέατρο Παπαδημητρίου και στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και περιελάμβαναν Συναυλίες, Εκθέσεις, Προβολές, Παρουσιάσεις και Παραστάσεις.

Την Εβδομάδα Μαθητικής Δημιουργίας οργάνωσε και συντόνισε ο υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Νεκτάριος Καντανολέων. Στις εκδηλώσεις έλαβαν μέρος τα σχολεία: Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας – Νίκος Σκαλκώτας, το  Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Χαλκίδας (ΕΝΕΕΓΥΛ),  το 3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, το ΓΕΛ Κύμης,  το Γυμνάσιο Βαθέος Αυλίδας,  το ΓΕΛ Κανήθου, το ΓΕΛ Βασιλικού, το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, το 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας, 1 ΕΠΑΛ Χαλκίδας, το Γυμνάσιο Αμαρύνθου,  το 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, το 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας, και το Γυμνάσιο Κανήθου.

Η διεύθυνση ευχαριστεί όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, για την ενεργή παρουσία τους και την συμμετοχή τους σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας μαθητικής δημιουργίας.

Ευχαριστούμε την  Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και τον Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την παραχώρηση του Θεάτρου Παπαδημητρίου.

Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς και τους μαθητές/τριες που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις μας.
Περισσότερο  όμως ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων και τους εκπαιδευτικούς που τους εμψύχωναν και καθοδηγούσαν  καθ΄ όλη την Διάρκεια της χρονιάς.