Εκπαίδευση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 την Κυριακή 5 Μαΐου στη Χαλκίδα στο πάρκο του Λαού με σύνθημα «Μη μένεις στην εξέδρα θεατής. Αγωνίσου!».

Σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν δόθηκαν αναμνηστικά αφιερωμένα στο μεγάλο τερματοφύλακα της ΕΣΣΔ Lev Giasin. H βράβευση της νικήτριας ομάδας θα γίνει στο μαθητικό Φεστιβάλ το Σάββατο 11 Μαΐου 2019.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου έγινε στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που οργανώνουν οι μαθητικές ΟΒ της Εύβοιας μπροστά στο Μαθητικό Φεστιβάλ. Έχει προηγηθεί την Τετάρτη 24 Απρίλη στο πάρκο του Βούρκου παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού που προήγαγε τις αξίες της αλληλεγγύης, της φιλίας, της συντροφικότητας, του αγώνα για την ειρήνη. Περιελάμβανε 6 δοκιμασίες σε 6 διαφορετικούς σταθμούς στο πάρκο, με γρίφους και αποστολές σχετικά με την Ιστορία και το χαρακτήρα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Οι μαθητές που συμμετείχαν σε αυτές τις δύο δραστηριότητες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο 11 Μαΐου στο 2ο ΕΠΑΛ που θα πραγματοποιηθεί το Μαθητικό Φεστιβάλ.