Την άποψή του για το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου με την ονομασία «Ελληνική λύση» εκφράζει μέσω επιστολής του ο Τεχνολόγος Έργων Διοίκησης και Διαχείρισης Μπάμπης Γκαρούτσος.

Καλωσορίζω  με χαρά  την κίνηση του Κυριάκου Βελόπουλου «Ελληνική λύση» που ήρθε για να τονώσει τις  αξίες και στα ιδεώδη του Ελληνισμού, μια κίνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία ο Ελληνισμός.
Την δύσκολη εποχή που ζούμε με μια Κυβερνητική απαξίωση στην πίστη στα έθιμα στις ιστορικές  αξίες  ου πλάστηκαν με την πολύχρονη Ιστορία του Ελληνικού έθνους, με αγώνες με αίμα ηρώων.
Καλωσορίζω μια κίνηση που ήρθε ως τονωτική ένεση στον Ελληνισμό , σαν ασπίδα ενάντια στα συμφέροντα και στον Κυβερνητικό μοντερνισμό ότι ξένο πιο γλυκό , ότι άθεο ή αντιχριστιανικό  σημαντικό ότι χριστιανικό απεχθές και οπισθοδρομικό, έτσι θέλουν να πλάσουν τον Έλληνα ώστε να γίνει εύκολο θήραμα στα συμφέροντα και να φτάσει στον γρήγορο αφανισμό του.
Με την γείτονα χώρα  την Τουρκία , χωρίς καμιά δημοκρατία ως προς τα πιστεύω μας και στην πίστη μας , γίναμε εμείς οι μοντέρνοι ειρηνιστές  που θα κάνουμε τα πάντα να μην χαθεί το Ισλάμ γιατί; Τι εξυπηρετεί αυτή η κυβερνητική τάση ; Όταν ένα σκυλί δαγκώνει εμείς απλώνουμε το χέρι , ήρθε λοιπόν η κίνηση  που θα ρίξει γροθιά σε όλα αυτά , που θα κάνει τον Έλληνα να μην νοιώθει την  απαξίωση , να μην νοιώθει φόβο για το αν θα υπάρχει αύριο αν η Ιστορία θα σταματήσει με τον αφανισμό του.
Η ψεύτικη ελπίδα του μαέστρου των θα και του ποιητή στα λόγια για μια καρέκλα εξουσία, που πολλοί πιστέψαμε λέμε όχι με την απάντηση μας να έχει όνομα «ελληνική λύση» όχι για την καρέκλα αλλά για τον Έλληνα που κοντεύει να ταυτιστεί με το είδος της υπό εξαφάνιση χελώνας καρέτα καρέτα , με τον Ισλαμισμό να κυριεύει και η Τουρκία να καραδοκεί για να αδράξει την ευκαιρία να εισβάλει στην Θράκη με την Ευρωπαϊκή ευλογία των συμφερόντων να βασιλεύουν και του Ελληνισμού το αίσθημα στα τάρταρα . Θέλουμε μια χώρα με κλειστα σύνορα αλλά ανοιχτά στον Ελληνισμό.
Καλωσορίζω  λοιπόν την κίνηση  που ήρθε όχι να κερδίσει αλλά να μας ξυπνήσει , διότι ο καπετάνιος μας πάει στα βράχια σε νερά που κολυμπούν καρχαρίες και εμείς προσπαθούμε να κοιμηθούμε στο κατάστρωμα , χωρίς να βλέπουμε το τι θα γίνει.
Μια Ελλάδα των αξιών, πηγή πολιτισμού μια Ελλάδα της πίστης μια Ελλάδα που θα γράψει και μπορεί να γράψει ξανά την ιστορία με γαλανόλευκη γραφή.