Ο Αντώνης Πανούτσος μέσα από τη στήλη του στη Sportday αναφέρεται στον Πάνο Καμμένο που τα παίρνει γρήγορα και έμαθε μόλις σε διάστημα ενός μήνα να μιλάει τόσο σωστά ΠΑΣΟΚ.

Κοίτα, ρε φίλε, όταν ένας άνθρωπος τα παίρνει γρήγορα τα γράμματα, πώς μαθαίνει τις ξένες γλώσσες. Το δημοσιεύω όπως βγήκε χθες στο ΑΠΕ μετά την εμφάνιση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Eurogroup.
«Ξεκινά η υλοποίηση της απόφασης της 20ής Φεβρουαρίου, για την εξεύρεση λύσης, ώστε να λυθεί το θέμα της ρευστότητας. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης και του υπουργείου Οικονομικών. Όταν οι λαοί στηρίζουν την κυβέρνηση και σύσσωμοι παίρνουν την απόφαση να υπερασπιστούν μια πολιτική, αυτή η πολιτική αποδίδει». Ρωτάω, λοιπόν, εγώ με το φτωχό μου το μυαλό. Ποιος το είπε; Ο  Παναγιώτης ο Κουρουμπλής; Ο Νίκος ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ; Η Λούκα η Κατσέλη; Κάποιος άλλος αγωνιστής που έμαθε να μιλάει σωστά ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ’80; Η απάντηση είναι ότι το είπε ο Πάνος ο Καμμένος, που μέσα σε ένα μήνα έμαθε να μιλάει τέτοια ΠΑΣΟΚ, που τον στέλνεις στη Χάλκη και σου διοργανώνει συνέδριο.
 
Προσέξτε το «ξεκινάει η υλοποίηση της απόφασης, για την εξεύρεση λύσης ώστε να λυθεί το πρόβλημα της ρευστότητας» πόσο περίτεχνο είναι. Λέει ότι δεν έχει βρεθεί λύση, ότι υπάρχει πρόβλημα στα φράγκα και ότι τώρα ξεκινάμε μπας και γίνει τίποτα, αλλά το λέει σε τόσο σωστά ΠΑΣΟΚ, που σου έρχεται να πάρεις σημαία και να πανηγυρίζεις στην Ομόνοια. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που σε ένα μήνα έχει δει τον χάρο με τα μάτια του.
Μία στα Ίμια που του είχαν στήσει δύο τουρκικά καταδιωκτικά ενέδρα και μία στις 6 Μαρτίου που οι Τούρκοι ξαναπέταξαν πάνω από το κεφάλι του Καμμένου στην επίσκεψή του στο Φαρμακονήσι. Κάποια στιγμή όμως θα τα πάρει ο Πάνος και θα σηκώσει τα Γιουροφάιτερ και θα τους πάρει με τη σειρά. Τούρκους, Γερμανούς, Ολλανδούς, Ιρλανδούς, Ισπανούς, Πορτογάλους και Ιταλούς.
Όλους αυτούς τους τσίπηδες, που για να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να δώσουν πέντε φράγκα, μας τα έχουν πρήξει τελευταία. Και απάνω στη βόλτα περνώντας, καλό είναι να ρίξουνε και μερικές σε κάτι μυστήριους όπως οι Σλοβάκοι, οι Βέλγοι και οι Αυστριακοί. Όχι ότι έχουν κάνει τίποτα, αλλά για να μιλήσω στη γλώσσα της διπλωματίας, άμα δεν τα πηδάς από μικρά, όταν μεγαλώνουν παίρνουνε αέρα και δεν μαζεύονται.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθείστε μας στο Google News