Την άποψη πως η κυβέρνηση της ΝΔ το μόνο που κάνει είναι να στήνει επικοινωνιακά σόου σε όλα σχεδόν τα ζητήματα, εξέφρασε ο βουλευτής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Χατζηγιαννάκης, καλεσμένος στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΪ και την τελευταία εκπομπή για το 2019 του Γιώργου Αυτιά.

Όπως σημείωσε,

“Ο νόμος Κατρούγκαλου ήταν ο μόνος που στήριξε το ασφαλιστικό την ώρα που ήταν στα όρια της κατάρρευσης.

Το 85% των ελεύθερων επαγγελματιών, η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που παίρνουν λιγότερα από 1000 ευρώ, πληρώνουν σαφώς λιγότερα με το νόμο Κατρούγκαλου.

Οι νέοι δικηγόροι για παράδειγμα πληρώνουν 185 ευρώ μηνιαίες εισφορές, από 400 ευρώ που πληρώναν με το προηγούμενο σύστημα.

Κανένας νέος δικηγόρος δεν έχασε τη δουλειά του και δεν έκλεισε τα βιβλία του, η ΝΔ και στο ασφαλιστικό ρίχνει λάσπη και στήνει επικοινωνιακά σόου, προσπαθώντας να εξαπατήσει τους πολίτες.

Το ίδιο έκανε με το κοινωνικό επίδομα, το ίδιο κάνει και με τους συνταξιούχους, από τη μία επιβεβαιώνει εντός των χριστουγεννιάτικων εορτών πως σκοπεύει να καταργήσει τη 13η σύνταξη που νομοθέτησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη μέσα από “ψιλά γράμματα” ακυρώνει στην ουσία τα αναδρομικά που το ΣτΕ αποφάσισε για περισσότερες από 2.000.000 συντάξεις”.

Ακολουθείστε μας στο Google News