Από αμέλεια των αρμοδίων, που δεν ενημέρωσαν η αν ενημέρωσαν φάνηκε δευτερεύον θέμα το θέμα με το αλεξικέραυνο, σύμφωνα με τα κριτήρια τοποθέτησης στα άκρα και υψηλότερα σημεία του χωριού, το αλεξικέραυνο που είχε τοποθετηθεί στον ιερό Ναό της Θεοτόκου έπεσαι, δεν αντικαταστάθηκε ποτέ για 2 χρόνια τώρα, και κανείς δεν ενημερώθηκε για το γεγονός.

Αβοήθητοι οι κάτοικοι χωρίς να γνωρίζουν το πρόβλημα, δέχτηκαν 2 χτυπήματα σε σπίτια στην περιοχή από κεραυνό προκαλώντας μεγάλες ζημιές στους ιδιοκτήτες των σπιτιών και κίνδυνο που από τύχη δεν κάηκαν ζωντανοί στα σπίτια τους.

Το κακό έγινε  ακόμα ποιο έντονος ο κίνδυνος, την Δευτέρα 15/10/2012 ένας δυνατός κρότος ξεσήκωσε όλο το χωριό, ο κεραυνός έπεσαι στον σταυρό της εκκλησίας του αγίου Αθανάσιου στο κέντρο του χωριού.

Μέχρι που και του θεού του κακοφάνηκε, για να τονίσει το γεγονός σαν θαύμα σαν ασπίδα ο σταυρός του ιερού ναού αγίου Αθανασίου τράβηξε τον κεραυνό, ο σταυρός έγινε κομμάτια και η σκεπαστή ράγισε.
 
Αν είναι λοιπόν δευτερεύον θέμα, οι ζωές των ανθρώπων τι είναι το σημαντικό;

Το αλεξικέραυνο αν δεν αποκατασταθεί έγκαιρα, τότε σίγουρα θα μιλήσουμε την άλλη φορά για τραγωδία, θα έχουμε θύματα εν καιρό ειρήνης, από μια αμέλεια των αρμοδίων.

Βάση της τοποθέτησης σε κλίμακα που ορίζουν περιβαλλοντολογικές και γεωλογικές μελέτες η λήψη κεραυνών είναι 5/10 στις μεγάλες μπόρες να έρχονται χαμηλά οι κεραυνοί σε υψηλά σημεία των περιοχών.

Λοιπόν αν δεν λυθεί το πρόβλημα δυστυχώς την άλλη φορά ο κεραυνός ίσως να μην σημαδέψει τον σταυρό της εκκλησίας, αλλά κάποιον άτυχο κάτοικο που νομίζει ότι είναι προστατευμένος στο ίδιο του τον τόπο.

Τώρα τα λέμε γελώντας, εύχομαι η αμέλεια να μην μας κάνει να τα λέμε με κλάμα και οδυρμό για ψυχές που χάθηκαν, όπως θα χάνονταν σε πόλεμο άμαχοι , άδικα και ξαφνικά.