Το Θεατρικό Εργαστήρι Κύκλος Αμαρύνθου, συνεχίζοντας τη δημιουργική του πορεία για 11η φέτος χρονιά, παρουσιάζει το έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα : «Μπαμπάδες με ρούμι». Μια τρελή κωμωδία σε δύο πράξεις και 14 σκηνές.
Οι Μπαμπάδες με ρούμι είναι μια κωμωδία που καυτηριάζει την κατάντια των ανθρώπων που πρωταρχικό τους μέλημα είναι ο πλουτισμός, που για το χρήμα καταπατούν χωρίς αιδώ κάθε ηθική αρχή, οικογενειακούς δεσμούς, κοινωνικές αξίες, που κάνει τα μικρά μας καθημερινά εγκλήματα να μοιάζουν ασήμαντα, αναίτια και γελοία. Καθρεφτίζει με τόλμη εν τέλει τη νοσηρότητα του κοινωνικού ιστού που βιώνουμε καθημερινά.
Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, άριστοι τεχνίτες του θεατρικού λόγου, μας προσφέρουν ένα έργο γραμμένο με τρομερό κέφι, μια ανάλαφρη αστυνομικής υφής φάρσα, μια σπινθηροβόλο κωμωδία, και μας το σερβίρουν σαν ένα λαχταριστό γλυκό, που κρύβει ωστόσο στον πυρήνα του το παραθείο.
Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Παπανάγνου και τους ρόλους ερμηνεύουν:
Αρετή Ορλανδάτου, Μάντω Μπόικου, Νίκος Γουναρόπουλος, Βάσω Σορλά, Δέσποινα Σταματούκου, Μυρτώ Γιαννακούρη, Έρρικα Σεφερλή και ο Αντώνης Λαζάρου.
Θα δοθούν δύο παραστάσεις στο Θέατρο Σέττας «Ν. Παπακωνσταντίνου» Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Ιουλίου 2010
ώρα 20.30 με είσοδο ελεύθερη