Το δικό του μήνυμα αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου απέστειλε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σιόλιας.

Το μήνυμα του έχει ως εξής

Σε εσάς τους 6816 ανθρώπους, φίλους, συντρόφους και συναγωνιστές, παλιούς και νέους, που με εμπιστευτήκατε και με επιλέξατε να σας εκπροσωπήσω, πολύ σας ευχαριστώ… για την αγάπη και την εκτίμηση που ένοιωσα σ’ αυτό το ταξίδι με το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ και με ούριο άνεμο… Η ελπίδα είναι εδώ… να ξαναβρούμε την χαρά, το χαμόγελό μας, να μπορούμε να ξαναερωτευτούμε!

Για τους 46897 ανθρώπους, που δεν ήμουν, για διάφορους λόγους, στην επιλογή τους, μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα συναντηθούμε στους μεγάλους δρόμους των αγώνων του Λαού μας, για δημοκρατία ελευθερία, κοινωνική δικαιοσύνη, είτε στηρίζοντας την Νέα Διακυβέρνηση, είτε πιέζοντάς την να μην ξεστρατήσει…

Αύριο το πρωί ραντεβού στο σχολείο, γιατί έχουμε κι εκεί σοβαρή δουλειά να κάνουμε …. για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε στο κτίσιμο του μέλλοντος των νέων γενεών.

Ακολουθείστε μας στο Google News