Σε συνέχεια των προσπαθειών επίλυσης του ιδιοκτησιακού ζητήματος, ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και νέα πρόταση για νομοθέτηση του ζητήματος, προκειμένου να αναγνωρισθούν οι εκτάσεις αυτές ως ιδιωτικές, επιλύοντας έτσι προβλήματα της περιοχής μας , αλλά και στηρίζοντας τους ιδιοκτήτες γης, τους λατόμους, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου μας και δίνοντας προστιθέμενη αξία στις διεκδικήσεις μας.

Με δεδομένο ότι τώρα είναι χρονικά, η καλύτερη περίοδος, λόγω της ανάρτησης των δασικών χαρτών και της διαδικασίας ολοκλήρωσης του κτηματολογίου αλλά και των διεκδικήσεων για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει, καταθέσαμε τις προτάσεις μας και στους Υφυπουργούς κ. Αμυρά και κ. Ταγαρά καθώς και στον Γενικό Γραμματέα κ. Αραβώση αλλά και στους βουλευτές του Νομού μας και στον Περιφερειάρχη μας ώστε από κοινού να δώσουμε τον αγώνα για την οριστική λύση στο χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των συλλόγων μας που με ομόφωνες αποφάσεις έχει στηρίξει το Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Η επίλυση του ιδιοκτησιακού ζητήματος αποκαθιστά το αίσθημα του δικαίου στους δημότες μας καθώς και τεκμηριώνει συσχετιζόμενα πάγια αιτήματα του Δήμου μας που συζητήθηκαν κατά τη χθεσινή συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ακολουθείστε μας στο Google News