Η προηγούμενη Απεργία, το τεράστιο σε όγκο και παλμό απεργιακό συλλαλητήριο και η μαζικότητα των υπόλοιπων συλλαλητηρίων σε όλη τη χώρα, δείχνουν το δρόμο. Η υπεράσπιση της ζωής μας είναι στα χέρια μας. Δε θα αφήσουμε να απαξιώνεται καθημερινά.

Όλοι οι εργαζόμενοι νιώθουμε τους χώρους δουλειάς μας σαν μια απέραντη ‘κοιλάδα των Τεμπών’. Η γνωστή πρακτική «πάμε κι όπου βγει» πρέπει να βρει εμπόδιο την αποφασιστικότητα των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στο απεργιακό συλλαλητήριο την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στις 12:00 πίσω από τα Δικαστήρια.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα με βάση την εποχή μας, καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας

Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί, ακόμα πιο αποφασισμένοι!

Είναι ο μόνος τρόπος για να μη συγκαλυφθούν οι ευθύνες, ο μόνος τρόπος

για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη!

Παλεύουμε για

· Να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη, να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των σιδηροδρομικών, σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μεταφορές.

· Προσλήψεις στο νοσοκομείο Χαλκίδας και σε όλες τις δομές υγείας της Εύβοιας, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία.

· Αντισεισμική, αντιπλημμυρική, αντιπυρική προστασία. Άμεσα μέτρα σε περιπτώσεις που προειδοποιούν, για να μην “…περιμένουμε το δυστύχημα που έρχεται, για να τους δούμε να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα…” όπως πχ το κτίριο των ΕΠΑΛ (Βούρκο).

· Μέτρα ασφαλείας σε όλους τους χώρους πολιτισμού για το κοινό και τους εργαζόμενους.

Ειδικά μπροστά στην νέα θερινή σεζόν απαιτούμε:

Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας σε παραγωγές Δήμων και Περιφερειών, σε θέατρα και περιοδείες (συναυλίες, παραστάσεις), γυρίσματα, κόντρα στην εντατικοποίηση και εργασιακή εξουθένωση που οδηγεί και αυτή σε σοβαρά ατυχήματα.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ

Ακολουθείστε μας στο Google News