Από την Δευτέρα 8 Οκτωρβίου, θα ξεκινήσουν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Χαλκίδας, να θυμίσουμε ότι αυτό το μέτρο είχε δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις, όταν είχε εφαρμοστεί πιλοτικά το καλοκαίρι, καθώς οι δρόμοι όπως η οδός Βύρωνος και Κουκούλη είναι πολύ στενοί για την ροή των αυτοκινήτων.

Αναλυτικά: Ο Δήμος Χαλκιδέων, ενημερώνει τους δημότες, οδηγούς οχημάτων και περιπατητές του κέντρου της πόλης ως προς τις εξής επερχόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α. Δίνεται στην κυκλοφορία των οχημάτων (αφού έχει προηγηθεί η διάνοιξη της Περ. Σταύρου, στο τέρμα της, όπου συναντήθηκε με την απόληξη της -συνεχιζόμενης από το ύψος της Βύρωνος- Τσιριγώτη και κατ’ επέκταση, πίσω από το κλειστό γυμναστήριο «Σπ. Καλοχέρης», με τη Νεοφύτου) το τμήμα της Τσιριγώτη, μεταξύ Νεοφύτου και Βύρωνος, με φορά κίνησης από τη Νεοφύτου προς Περ. Σταύρου και Βύρωνος.

Β. Το τμήμα της Κουκούλη, μεταξύ Νεοφύτου και Βύρωνος, αντιδρομείται, με φορά κίνησης από τη Βύρωνος προς τη Νεοφύτου.

Γ. Το τμήμα της Κριεζή, μεταξύ Νεοφύτου και Αβάντων, αντιδρομείται, με φορά κίνησης από τη Νεοφύτου προς την Αβάντων.

Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από την τοποθέτηση της ανάλογης σήμανσης, πιθανότατα από τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου (και πάντως, για την επακριβή συγκεκριμενοποίηση της ημερομηνίας εφαρμογής τους, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση).