Συμφωνία συνεργασίας-μεταγραφής του ΟΑΝΑ με τους ποδοσφαιριστες Χαραλαμπιδη Χάρη, Τσιγκα Κωσταντίνο , Βελλή Δαυιδ, Στούπα Χρήστο, Μακρής Γιώργο, Σαχίνη Δημητριο, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής για το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ της ομαδας μας με τους ποδοσφαιριστές Χαραλαμπιδη Χάρη , Τσιγκα Κωσταντίνο , Βελλή Δαβιυδ , Στουπα Χρήστο , Μακρη Γιώργο, Σαχίνη Δημητρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

Ο Χαραλαμπιδη Χάρης είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθον εχει φορεσει την φανελα των ΑΟΧαλκις, Καβάλας , Εορδαικου , Μουδανών , καθώς επίσης αγωνιστηκε στα τμηματα υποδομης των Ξανθης και Βέροιας .

Ο Τσίγκας Κωνσταντίνος αγωνίζεται στις θέσεις της Αμυνας και στο παρελθον εχει φορεσει την φανελα της Ερετριας στην Γ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΕ.

Ο Δαυιδ Βελής είναι Αμυντικός και στο παρελθον εχει φορεσει την φανελα των Χανιώτη Χαλκιδικής, ΑΟΧαλκις , επίσης αγωνιστηκε στα τμηματα υποδομης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Χρήστος Στούπας είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθον εχει φορεσει την φανελα των Κ20 Λεβαδειακού , Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Γιώργος Μακρής είναι επιθετικός και στο παρελθον εχει φορεσει την Κυζικου και στην ομάδα Νεων ΑΟΝΑ/ΚΥΖΙΚΟΥ.

Ο Δημητρης Σαχίνης είναι μεσοαμυντικος και στο παρελθον εχει φορεσει την φανελα της Νεάπολης , Ολυμπιακού Χαλκίδος και Κ20 Λεβαδιακού.