Το Amarok ανανεώθηκε πλήρως. Με τη σύγχρονη τεχνολογία του και τη νέα σχεδίασή του, συνδυάζει τη συνήθη στιβαρότητα με την άνεση που προσφέρει η premium κατηγορία. Ο πολύπλευρος χαρακτήρας του το κάνει ξεχωριστό, ενώ η ευελιξία κυριαρχεί, επίσης, στα πολυάριθμα επιπλέον στοιχεία και στα πακέτα εξοπλισμού. Έτσι, έχετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες να βρείτε το όχημα που επιθυμείτε.

Κατασκευασμένο για εκείνους, για τους οποίους ένα αυτοκίνητο πρέπει να μπορεί να κάνει περισσότερα από το να τους πηγαίνει απλά σε έναν προορισμό. Το Amarok αντιπροσωπεύει την ευελιξία σε τέσσερις τροχούς. Με τη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει, αντιμετωπίζει με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις που συναντάτε στον δρόμο. Γιατί, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ο πανίσχυρος αυτός εργάτης του δρόμου κατακτά σχεδόν κάθε έδαφος.

blank

Η νέα, μοναδική του σχεδίαση το καθιστά το κέντρο της προσοχής. Βιώστε τώρα στο Amarok, τον επιτυχημένο συνδυασμό επαγγελματικού οχήματος και premium κατηγορίας.

Τι είναι αυτό που κάνει το Amarok ένα πραγματικά καθαρόαιμο όχημα off-road;

Χάρη στη νέα τεχνολογία, στα περισσότερα προφίλ οδήγησης, στους αερόσακους και σε περισσότερα από 25 συστήματα υποβοήθησης, διαθέτει ακόμα περισσότερες off-road ικανότητες από τον προκάτοχό του. Ειδικά όσον αφορά στο αμάξωμα, στον μηχανισμό τροχών και ανάρτησης, στις παραλλαγές κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων, οι off-road ικανότητες διευρύνθηκαν σημαντικά, από τις αλλαγές στις διαστάσεις μέχρι το σαφώς μεγαλύτερο όριο διέλευσης μέσα από νερό. Οι μεγάλες γωνίες ράμπας και η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος εξασφαλίζουν περισσότερες off-road ικανότητες. Με λίγα λόγια: περισσότερα off-road χαρακτηριστικά, περισσότερη αίσθηση off-road. Απλά περισσότερο Amarok.

Αυτή είναι σχεδίαση

Δύναμη, υπεροχή και ευελιξία σε όλες σχεδόν τις συνθήκες. Αυτά καθιστούν το Amarok ένα premium κατηγορίας pick-up αυτοκίνητο των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen. Τα γονίδιά του «φωνάζουν» off-road και η σχεδίασή του υπογραμμίζει τον εξαιρετικά πολύπλευρο χαρακτήρα του. Από την κομψότητα ενός Amarok Aventura μέχρι τη στιβαρότητα του Amarok PanAmericana, η σχεδίαση του εξωτερικού προσφέρει έντονες διαφοροποιήσεις σε καθεμία από τις τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού. Από τις διαφορετικές μάσκες ψυγείου μέχρι τις επανασχεδιασμένες μπάρες του και τα σκαλοπάτια, το Amarok δεν αφήνει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη.

Αυτή είναι ευελιξία

Είτε φορτώνετε υλικά ή έλκετε φορτία… Είτε περνάτε από σχεδόν αδιάβατα σημεία…Είτε στην πόλη ή την ύπαιθρο είτε σε διαδρομές εκτός δρόμου…Είτε ως βασική έκδοση του Amarok Life είτε ως Amarok Aventura…το Amarok προσφέρει πραγματική ευελιξία. Συγχρόνως, είναι ακόμα καλύτερο από τον προκάτοχό του από πολλές απόψεις. Χάρη σε ένα πλήθος έξυπνων χαρακτηριστικών, επιδεικνύει ακόμα μεγαλύτερη ετοιμότητα σε περίπτωση έντονης καταπόνησης. Για παράδειγμα, ο κοτσαδόρος με ελκτική ικανότητα έως 3,5 τόνους, διατίθεται τώρα για όλα τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Ή επιπλέον, η επιφάνεια φόρτωσης προσφέρει επαρκή χώρο ανάμεσα στους θόλους τροχών για την εγκάρσια φόρτωση μιας ευρωπαλέτας, η οποία μπορεί να προσδεθεί εκεί με σταθερούς κρίκους. Αυτά, και πολλά ακόμα, καθιστούν το Amarok ένα πιο πολύπλευρο επαγγελματικό όχημα. Χάρη στους νέους εξοπλισμούς άνεσης, σε περισσότερα από 25 συστήματα υποβοήθησης, στους αερόσακους και στα πολλά πακέτα εξωτερικού, είναι το pick-up το οποίο ξεχωρίζει τόσο για τη μετακίνηση ανθρώπων όσο και για τη μεταφορά φορτίου. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται σε αστική περιοχή ή μακριά από βατές διαδρομές.

Το νέο pick-up των Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, σας δίνει την ευκαιρία για ένα test drive διαφορετικό από όσα έχετε συνηθίσει στο Attart Off Road Park.

Ανακαλύψτε το στην αντιπροσωπεία της Volkswagen Σταθόπουλος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2221082778.

Ακολουθείστε μας στο Google News