Ο Βαγγέλης Δαρδάνος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Χαλκίδας, μετά τη συγκρότηση σε Σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/07 στη Χαλκίδα η γενική συνέλευση, στο πλαίσιο της οποίας έγινε ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς, αλλά και οι αρχαιρεσίες του νέου Δ.Σ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματά τους, νέος ισχυρός άνδρας θα είναι ο Βαγγέλης Δαρδάνος, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις καλύφθηκαν ως εξής: α’ αντιπρόεδρος: Δημήτρης Κακάτσος, β’ αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Κολτσιδόπουλος, γενικός γραμματέας: Βασίλης Κατσίκης, ταμίας: Σωτήρης Κεχαγιάς, αθλητικός διευθυντής: Γιώργος Μπρούζος, έφορος ομάδας: Γιώργος Πανταζόπουλος, δημόσιες σχέσεις: Έλενα Βάκα, μέλος: Γιώργος Κάβουρας.

Η Χαλκίδα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής. Το νέο Δ.Σ. εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου: «Η προσπάθεια των παραπάνω ανθρώπων θα είναι συλλογική και με τη συνταγή της επιτυχίας που γνωρίζουν καλά και οδηγό τις δύο προηγούμενες πετυχημένες χρονιές που την έφεραν στη Β’ Εθνική ο σχεδιασμός ξεκινάει.

Περιμένουμε τον κόσμο της Χαλκίδας να μας συμπαρασταθεί και να πορευτούμε μαζί για να ανεβάσουμε τον αθλητισμό και το μπάσκετ της Χαλκίδας εκεί που πρέπει και να χαρούμε όλοι μαζί τις επιτυχίες και τον πρωταθλητισμό που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας.

Σύντομα θα ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους για την πρώτη συνέντευξη τύπου του καινούριου Δ.Σ., με τον σχεδιασμό και την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας που θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική κατηγορία Ελλάδας».