Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας κος Γεωργάτος δίνει την δική του απάντηση σε όλους όσους τον έκριναν κακόβουλα για τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε από 1-11 Ιουλίου στη Χαλκίδα.

Ο κος Γεωργάτος αναφέρει:

Χαίρομαι όταν υπάρχουν καλόβουλες αρνητικές κριτικές με σκοπό να διορθώσουμε τα λάθη μας, άλλωστε ποτέ δεν διεκδικήσαμε το αλάθητο, ακόμα πιο πολύ όταν υπάρχουν άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό νέες προτάσεις ιδέες και απόψεις, στενοχωριέμαι όμως αφάνταστα σε κακόβουλες μικροπολιτικές αντιλήψεις και επιθέσεις άνευ λόγου και αιτίας.

Μεταξύ απραξίας και δράσης, προτιμήσαμε το δεύτερο εκτελώντας το δεκαήμερο «Χαλκίδα τόσο κοντά, τόσο Μαγικά» έστω και με λαθάκια, αν και προσωπικά πιστεύω ότι έγιναν λίγα , κάποιοι θέλησαν να το απαξιώσουν, μάλιστα έμπορος εκτός κέντρου χρίστηκε από μόνος του ως ο απόλυτος οικονομικός αναλυτής και εξέφρασε γραπτώς την άποψη ότι δεν υπήρχαν αποτελέσματα κάτι για το οποίο οι πολλοί δεν συμφωνούν.

Σαν πόλη βρισκόμαστε σε ένα καθοριστικό σημείο που πρέπει να περάσουμε στο επόμενο βήμα , ποιότητα ζωής ασφάλεια μετακινήσεων και κέντρο της πολιτείας ο Πολίτης , ας αναλογιστούμε ο κάθε ένας από μεριάς μας τι θα είναι καλύτερο για όλους μας.

Άλλωστε στην επερχόμενη Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Χαλκιδέων θα εκφραστούν όλες οι απόψεις σχετικά με την πεζοδρόμηση της Αβάντων Θέμα για το οποίο η Θέση μας είναι ολοκλήρου της οδού.

Ευχή μας να έχουμε πάντα δύναμη, υγεία, χρόνο και κατανόηση από τις οικογένειες μας, για να προσπαθούμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε τόσο για τον Εμπορικό κόσμο, όσο και για την Πόλη μας.
Ο Πρόεδρος