Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρευρέθηκε στην 22η Ανάβαση της Κύμης το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαΐου και έδωσε το σήμα για την έναρξη του αγώνα.

Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου, με τον κ. Ανδρουλάκη να δηλώνει την υποστήριξή του στους αγωνιζόμενους και να τονίζει τη σημασία τέτοιων αθλητικών διοργανώσεων για την τοπική κοινωνία και την προβολή της περιοχής.

blank

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αγωνιζόμενους και τους θεατές της Ανάβασης, καθώς και με πολίτες της Κύμης οι οποίοι του επισήμαναν τα προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή, όπως το κακό οδικό δίκτυο, η ανεξέλεγκτη εγκατάσταση ανεμογεννητριών.

Με αφορμή τις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε: Στις 9 Ιουνίου, η γραμμή του τερματισμού θα μας βρει νικητές και πρωταγωνιστές για ένα πιο δίκαιο και ελπιδοφόρο μέλλον για την ελληνική κοινωνία.

Με το μήνυμα αυτό, τόνισε τη δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για κοινωνική δικαιοσύνη και αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας.

Τον κ. Ανδρουλάκη τον συνόδευσε ο πρώην Αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας στις εκλογές του 2023 κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Ακολουθείστε μας στο Google News