Με βραβείο για την καλύτερη οργάνωση και παρουσία στην 14η AGROTICA επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΕΛΑΣ και ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επισκέφτηκαν εκατοντάδες απλοί επισκέπτες καθώς και εμπορικοί αντιπρόσωποι. Όπως μας δήλωσε ο Κ. ΤΖΕΛΑΣ αίσθηση έκαναν στους επισκέπτες τα προϊόντα του Νομού μας, όπου δοκίμασαν και ζήτησαν πληροφορίες για την καλλιέργεια τους και τις διευθύνσεις παραγωγών.
Αιχμή των προϊόντων το κρασί, αλλά και το λάδι, οι ελιές, τα σύκα, το μέλι, τα κηπευτικά, τα όσπρια, τα αρωματικά φυτά, τα προϊόντα οικοτεχνίας (ζυμαρικά-κρασόμελο κ.λ.π.).

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Τα προϊόντα αυτά μας ταξιδεύουν στις αναμνήσεις των γεύσεων των παιδικών μας χρόνων και τις αξίες της υγιεινής μεσογειακής διατροφής, συνέχισε ο Κ. ΤΖΕΛΑΣ, είναι απόλυτα ασφαλή και υγιεινά, διότι οι ευνοϊκές εδαφοκλιματικές συνθήκες του Νομού μας δίνουν τα βασικά χαρακτηριστικά (άρωμα-γεύση) για να έρθει το μεράκι του παραγωγού, ο τρόπος καλλιέργειας και η τεχνογνωσία να τα μετατρέψουν σε «μοναδικά».

Στη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα μας η στροφή στη γη μας και η προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που παράγει, αποτελεί ευκαιρία και αντίδοτο στη σημερινή κρίση συμπλήρωσε ο Κ.ΤΖΕΛΑΣ.