Την Παρασκευή 29-5-15 στο Δημαρχείο της Ερέτριας πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση-συζήτηση που διοργάνωσε η Οργάνωση του Σύριζα Ερέτριας, στην οποία παρευρέθηκαν οι: Αποστόλου Βαγγέλης Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Βουλευτής Εύβοιας, Ακριώτης Γεώργιος.

Ο Υπουργός και ο Βουλευτής πριν την συγκέντρωση είχαν συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Λάμπρου Ιωάννη και Δημοτικούς Συμβούλους. 
Απουσίαζε η Δήμαρχος κ. Αλμπατέ Α. λόγω ασθένειας.
Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε ο κ. Γουρνής Νικόλαος επί κεφαλής της δημοτικής παράταξης, Ένας Δήμος Ένα Μέλλον, από την αντιπολίτευση του Δήμου, ενώ «έλαμψαν» με την απουσία τους οι: κ.Βελέντζας Β. επι κεφαλής της Δημιουργικής Ένωσης Πολιτών και η κ. Καραμπέτσου Ασημίνα επί κεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Παρευρέθηκαν δεκάδες πολίτες, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονταν από την γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή.
Εισηγητικά μίλησαν ο Υπουργός για θέματα της αρμοδιότητας του και περιέγραψε τις πολιτικές της Ε.Ε. Ο Βουλευτής ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Επίσης  τα πεπραγμένα και το προγραμματισμό του κοινοβουλευτικό έργου.
Η συγκέντρωση στέφθηκε από επιτυχία και ήταν πλούσιο σε περιεχόμενο οι ερωτήσεις, οι προβληματισμοί  και οι προτάσεις των πολιτών καθώς και μεγάλη η ανησυχία τους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο Υπουργός αν και έχει μικρό χρονικό διάστημα αναλάβει τα καθήκοντα του, απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο του αλλά και τα προβλήματα του Νομού. Απάντησε με λεπτομέρειες σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και παρουσίασε την πολιτική και τις προτάσεις της Κυβέρνησης.
Ανάλογα τοποθετήθηκε και ο Βουλευτής για γενικότερα αλλά και ειδικά θέματα που τέθηκαν από τους πολίτες.
Τόσον ο Υπουργός όσο και ο Βουλευτής τόνισαν ότι θα είναι σταθερά και τακτικά κοντά στους πολίτες.
 
Η Οργάνωση του Σύριζα Ερέτριας θα συνεχίσει τη διοργάνωση εκδηλώσεων με άλλες θεματικές ενότητες για τα προβλήματα του Καλλικρατικού Δήμου της Ερέτριας και θα βρίσκεται τακτικά κοντά στους δημότες για την ανάδειξη, προώθηση και την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και των Δημοτών.