Παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας», με επικεφαλής το Χρήστο Παγώνη, τη Δευτέρα 5 Μαΐου.

Σε ένα πολύ καλό και φιλικό περιβάλλον ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης τόνισε την ανάγκη της επιβεβλημένης αλλαγής που πρέπει να γίνει στο Δήμο της Χαλκίδας. Αναφερόμενος εν συντομία στα έργα που προτίθεται να κάνει στο Δήμο της Χαλκίδας και επιρρίπτοντας ευθύνες στο μηδαμινό έργο που παρουσίασε η απερχόμενη δημοτική αρχή, έδωσε το μήνυμα της νίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Όλοι οι πολίτες που ορθώνουν σήμερα τη φωνή τους, λένε δεν πάει άλλο. Χρειαζόμαστε μια νέα δημοτική αρχή, μια νέα μορφή οργάνωσης και διοίκησης για το Δήμο Χαλκιδέων. Μετά τις εκλογές μας περιμένει σκληρή δουλειά και ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Σήμερα εδώ το μήνυμα του κόσμου, η θέληση του λαού, το μεγάλο ρεύμα των καιρών επιβεβαιώνεται με την παρουσία σας περίτρανα. Ο συνδυασμός μας είναι ο νικητής αυτών των δημοτικών εκλογών. Αυτό το μήνυμα σας μεταφέρω από όλες τις γειτονιές του δήμου Χαλκιδέων από τις περιοδείες που κάνουμε καθημερινά. Οι άνθρωποι του συνδυασμού μας είναι οι πολίτες αυτοί που κοιτάνε τους συμπολίτες τους στα μάτια και έχουν το κεφάλι ψηλά και αυτοί είναι οι νικητές αυτών των εκλογών. Η αντίσταση στην κοινωνική, οικονομική και ηθική κρίση που μαστίζει το δήμο είναι οι νικητές αυτών των εκλογών. Ο απλός κόσμος που θέλει ένα καλύτερο αύριο, μία καλύτερη ζωή, που ελπίζει και αγωνίζεται είναι ο νικητής αυτών των εκλογών».

Εν συνεχεία ο Χρήστος Παγώνης παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του ευχαριστώντας τους για τη στήριξη τους, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της νίκης και της ελπίδας. Είμαστε οι νικητές γιατί οι πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων αποφάσισαν να στηρίξουν δυναμικά το μεγάλο ρεύμα της αλλαγής για το Δήμο της Χαλκίδας. Το ρεύμα της αλλαγής που το εκφράζει ο συνδυασμός μας».

Με το πέρας της παρουσίασης των υποψηφίων ακολούθησαν οι ευχές των παριστάμενων για καλή δύναμη στο δύσκολο αλλά πολλά υποσχόμενο προεκλογικό αγώνα του Χρήστου Παγώνη, με τον υποψήφιο Δήμαρχο να δηλώνει ότι κύριο μέλημα του είναι ένας καλύτερος δήμος, ο οποίος θα έχει πάνω από όλους και από όλα τον πολίτη.