Στο κεντρικό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha βρέθηκε την Παρασκευή 23 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.

Ερωτώμενος από τη δημοσιογράφο για το πρόγραμμα του στην πόλη της Χαλκίδας δήλωσε: «Έχουμε μία περιοχή που έχει πληγεί από το κύμα της αποβιομηχάνισης και το κύριο μέλημα της δημοτικής αρχής είναι πως από μια εξωστρέφεια και επενδυτική πολιτική θα αρχίσει ένα πρόγραμμα απασχόλησης για τους ανέργους. Παράλληλα επιδιώκουμε την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου, την αναπτυξη κοινωνικών δομών για προστασία ανεργων καιτην είσοδο του δήμου στις νέες τεχνολογίες για να μειώσουμε το κόστος. Θέλουμε να απαλλαγούμε από τη σκοτεινιά και τη μιζέρια στην πόλη της Χαλκίδας. Να την αλλάξουμε και να την αναδείξουμε».

Παράλληλα απηύθυνε και το δικό του μήνυμα στους πολίτες της Χαλκίδας, ενόψει των εκλογών της 25ης Μαΐου λέγοντας: «Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και με τη ψήφο τους να αλλάξουν τη σελίδα στην πόλη της Χαλκίδας μέσω ενός αναπτυξιακού προγράμματος με κύριο γνώμονα τη μείωση της ανεργίας».

Άννα Παππά

Ακολουθείστε μας στο Google News