Συνάντηση είχε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας. Στη συνάντηση ο Εμπορικός Σύλλογος, τόνισε την συμπαράσταση του στον αγώνα τους και αποφάσισε την διανομή ενημερωτικών εντύπων με τις θέσεις των εργαζόμενων των Τσιμέντων.

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση, ανάμεσα στο Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εργαζομένων των Τσιμέντων Χαλκίδας και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου παρουσία και του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου κυρίου Μπασινά Στέφανου.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Κατά τη συνάντηση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου ενημερώθηκε σχετικά με τα δρώμενα και τις απόψεις των εργαζομένων καθώς επίσης και για το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση του ομίλου LA FARGE για το μέλλον του εργοστασίου. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ομηρία χωρίς να γνωρίζουν τις οριστικές αποφάσεις του ομίλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας ετέθη συμπαραστάτης στην προσπάθεια των εργαζομένων, και θα βοηθήσει αυτήν, διανέμοντας από τα καταστήματα ενημερωτικό έντυπο για τις θέσεις των εργαζομένων προς ενημέρωση του κόσμου.

Για το Δ.Σ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ