Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο zougla.gr, ο Ευβοιώτης Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, αναμένεται να αναλάβει Διοικητής του ΕΟΠΥΥ, μετά την απομάκρυνση του Γεράσιμου Βουδούρη. Η κυβέρνηση έχει πρόθεση να αλλάξει τις διοικήσεις των μεγάλων οργανισμών.

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Να αντικαταστήσει τον επικεφαλή του ΕΟΠΥΥ φέρεται να αποφάσισε η κυβέρνηση. Την θέση του κ. Γεράσιμου Βουδούρη αναμένεται να αναλάβει ο πρώην διοικητής του ΟΓΑ, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, ενώ τους δύο υποδιοικητές του οργανισμού αναμένεται να καλύψουν, αντιστοίχως, στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, πρόθεση του Μεγάρου Μαξίμου ήταν να υπάρξουν διοικητικές αλλαγές στους μεγάλους οργανισμούς, ωστόσο τη σχετική απόφαση για τον ΕΟΠΥΥ φαίνεται να επιτάχυνε η συνεχής, το τελευταίο διάστημα, αναταραχή, περί τον ΕΟΠΥΥ είτε αφορούσε ιατρούς, είτε φαρμακοποιούς, είτε συμβεβλημένους συνεργάτες.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, κυβερνητικές πηγές κάνουν λόγο για δυσλειτουργική συνεργασία με τον κ. Βουδούρη, ο οποίος είχε επιλεγεί από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ενώ ο απερχόμενος διοικητής του Ταμείου «δείχνει» ως προφανή αιτία των προβλημάτων την υποεκτίμηση των οικονομικών δεδομένων από την κεντρική κυβέρνηση.

Ποιός είναι ο Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος – βιογραφικό.

Πηγή: zougla.gr