Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτή Στερεάς Ελλάδας συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος ο Γιώργος Μητροπέτρος.

Συνήλθαν τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ στα γραφεία της που βρίσκονται στη οδό Δ. Βασιλείου 1 στη Χαλκίδα, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος συμβούλου Γιώργου Μητροπέτρου, με μοναδικό θέμα την συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ.

Θανάσης Ζεμπίλης, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας 2019

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν όλα τα νεοεκλεγμένα μέλη.
Μετά από διαλογική συζήτηση και τις εκατέρωθεν ευχές για καλή και δημιουργική θητεία και μετά από προτάσεις το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε και προέβη στη κατανομή αξιωμάτων όπως παρακάτω:

1. Γιώργος Δ. Μητροπέτρος Πρόεδρος
2. Χρύστα Δ. Δημαρέλου Γενική Γραμματέας
3. Γιώργος Ι. Φραντζής Αντιπρόεδρος
4. Θέμης Ρέμπελος Ταμίας
5. Γιώργος Κρητικός Υπεύθ. Δημοσίων Σχέσεων
6. Σοφία Χαινά Μέλος
7. Γιώτα Γροντή -//-
8. Αλέξης Καραμάνος -//-
9. Φούλη Μαντζάνα -//-

 Μετά την ολοκλήρωση του θέματος της κατανομής των αξιωμάτων, τόσο ο Πρόεδρος, όσο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. διατύπωσαν σκέψεις και προβληματισμούς για την περαιτέρω ενίσχυση της Ένωσης, καθώς επίσης και για την οργανωτική και αποδοτική πορεία της δράσης της.
Από τους πρώτους στόχους, ομόφωνα, διατυπώθηκε η άποψη ότι θα είναι η διαρκής και με κάθε μέσο ενημέρωση των καταναλωτών για τα δικαιώματά τους, τα οποία θα πρέπει να ασκούν χωρίς κανένα κώλυμα.

Επίσης η οργάνωση της υποδοχής των παρατηρήσεων και καταγγελιών των μελών- καταναλωτών και η περαιτέρω επεξεργασία και προώθησή τους, ώστε να υπάρχει ουσιαστική και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.
Στο αμέσως επόμενο Δ.Σ. την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθούν όλα αυτά τα θέματα ώστε να ενημερωθούν τα μέλη και όλοι οι καταναλωτές.

Τέλος το νέο Δ.Σ. απευθύνει μήνυμα συσπείρωσης όλων των πολιτών-καταναλωτών στην Ένωσή τους, ώστε όλοι μαζί να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε την ζούγκλα της αγοράς.