Επιστολή με την οποία απαντάει σε όλα αυτά που ανέφερε στην επιστολή του ο Κώστας Μαρκόπουλος αλλά και σε όλα εκείνα που καταλογίζουν στους βουλευτές του λόγω της απουσίας τους από την κινητοποίηση για τα νέα διόδια απέστειλε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια να λέγεται….

2004: Η πρώτη υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης με την εργολαβική εταιρεία «Ιωνία Οδός», προβλέπει εγκατάσταση διοδίων στο Καλοχώρι- Παντείχι: Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας του κ. Κώστα Καραμανλή. Υπουργός Δημοσίων Έργων; Ο «ακλόνητος» κ. Σουφλιάς (όλη την 4ετία).
Κυβερνητικοί Βουλευτές Εύβοιας: 
ΝΔ: Αναστάσιος Λιάσκος, Σίμος Κεδίκογλου και Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος
ΠΑΣΟΚ: Κατ. Περλεπέ-Σηφουνάκη, Δημήτρης Πιπεργιάς και Γιώργος Παπαγεωργίου
Άρνηση από κανέναν!!!!!
2014: επικαιροποίηση της σύμβασης παραχώρησης με την «Ιωνία Οδό», προβλέπει εγκατάσταση διοδίων στο Καλοχώρι – Παντείχι: Συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατία- ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον κ. Αντώνη Σαμαρά (αντιπρόεδρος Βενιζέλος και Υπουργός Οικονομικών). Υπουργός ο κ. Χρυσοχοϊδης (αυτός που δεν διάβασε, για όσους δεν θυμούνται). 
Κυβερνητικοί Βουλευτές Εύβοιας:
ΝΔ:Κεδίκογλου Σίμος 
ΠΑΣΟΚ: Κεδίκογλου Συμεών 
ΑΝΕΛ: Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος  (που εύκολα και γρήγορα μεταπήδησε στην ΝΔ).
Καμία διαμαρτυρία!!!!!
Από την άλλη τοπικά στελέχη του δικομματικού συστήματος, δεν είχαν διαβάσει και αυτά τις συμβάσεις που οι εκλεκτοί τους, στις κυβερνήσεις, υπέγραφαν και παραχωρούσαν με αποικιοκρατικούς όρους…. Καμιά διαμαρτυρία! 
Αντίθετα χλεύαζαν όλους εκείνους που διαμαρτύρονταν για την γενίκευση της εγκατάστασης διοδίων! Ακόμα οι δίκες που στήνονταν δεν έχουν ακόμα τελειώσει.
Τώρα, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , ανακάλυψαν το σπορ της επαναστατικής γυμναστικής και ρίχνουν το ανάθεμα! Στην πρώτη γραμμή μαζί με τους προσωπικούς τους φωτογράφους!!!!  Τους έχει μείνει συνήθεια να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, αν αυτή δεν τους βολεύει.
Σοβαρευτείτε κύριοι… Ο κόσμος της Εύβοιας και μνήμη και γνώση έχει,  δεν ζει στην χώρα των … Λωτοφάγων.
Ξέρει ποιοι αγωνίζονται,  πριν και τώρα, μέσα και έξω απ’ την Βουλή, για να μην γίνουν διόδια στην Εύβοια και να ανατρέψουν αυτή την επαίσχυντη σύμβαση παραχώρησης, που εσείς στηρίζεται τόσα χρόνια. 
Απλά, αυτά  για την ιστορία….