Το Έθνος της Κυριακής δημοσίευσε τις απόψεις δέκα βουλευτών για την επόμενη μέρα στα πολιτικά δρώμενα. Μεταξύ αυτών και του βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου του οποίου τη δήλωση σας παραθέτουμε:

«Κλειδί» οι Βρυξέλλες

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Γνώμονάς μας είναι το συμφέρον του τόπου. Επιζητήσαμε και θα συνεχίσουμε να επιζητούμε ευρύτερες συναινέσεις. Θα πρέπει να καθορίσουμε την πορεία μας ανάλογα και με το αποτέλεσμα της επικείμενης Συνόδου Κορυφής.

Αν στις εκεί αποφάσεις η χώρα μπαίνει σε τροχιά σταθερότητας, αν «βγαίνει στο ξέφωτο», θα πρέπει να συνεχίσουμε ακόμα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά το μεταρρυθμιστικό έργο.

Αν το τοπίο παραμείνει θολό και απαιτούνται ενέργειες που ξεπερνούν το βάρος που μπορεί να σηκώσει ένα κόμμα -δοθέντος ότι οι εκλογές προβάλλουν ως αναγκαστική μόνο λύση, αλλά όχι και ενδεδειγμένη τη δεδομένη στιγμή-, τότε θα πρέπει και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους ή μη σε κυβερνητικό σχήμα, γιατί η σωτηρία της πατρίδας μάς ξεπερνά όλους.