Ο πρώην Υφυπουργός Τουρισμού (2004 – 2006) βρέθηκε στην Κάρυστο και στο Μαρμάρι, στα πλαίσια ιδιωτικής επίσκεψης, όπου και συνάντησε πολλούς φίλους. Παρά το γεγονός, όμως, ότι οι περισσότεροι τον ρώτησαν αν θα συμμετάσχει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, ο Ευβοιώτης πολιτικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Ο κ. Λιάσκος συναντήθηκε, ανάμεσα σε άλλους, και με τον Δήμαρχο Καρυστίας, Νίκο Μανώλη, όπου και συζήτησαν, σε κλίμα αμφότερου προβληματισμού, τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. «Τάσο ο κόσμος σε αναζητάει! Έχεις λείψει. Και αυτό γιατί ποτέ δεν μοίρασες ακάλυπτες επιταγές, όπως άλλοι συνάδελφοι σου. Τίμησες την παράταξη και την επιλογή του Κώστα Καραμανλή, που σε υπουργοποίησε», είπε ο Δήμαρχος στον πρώην Βουλευτή, που τον παρότρυνε μάλιστα να είναι υποψήφιος και στις επόμενες εκλογές.

Την ίδια προτροπή απεύθυναν και άλλοι συμμετέχοντες στη συζήτηση, όπως και ο πρόεδρος του Δ.Σ Καρύστου Δημήτρης Νόβας.

«Τάσο λείπεις» επανέλαβαν αρκετές φορές στον πρώην Βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ, Αναστάσιο Λιάσκο, συμπατριώτες του από την Νότια Εύβοια.

Ο πρώην Υφυπουργός, ωστόσο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος για τις τρέχουσες εξελίξεις, απέφυγε να πει αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. «Τη δεδομένη στιγμή προέχει η σωτηρία της πατρίδας. Περνάμε δύσκολες ώρες. Ώρες ευθύνης και προβληματισμού. Όταν θα έλθει η ώρα των εκλογών θα δούμε», απάντησε ο κ. Λιάσκος. «Για ένα, όμως, να είστε σίγουροι. Ποτέ δεν επεδίωξα το βουλευτιλίκι από αυταρέσκεια. Είχα πάντοτε αίσθημα ευθύνης», υπογράμμισε.

Αυτό που έγινε αντιληπτό ήταν ότι, η αποδοχή του Αν. Λιάσκου στην Καρυστία είναι ιδιαίτερα υψηλή. 

proskinio.gr