Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κύμης καταγγέλλει την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Κύμης.

Το 2015, που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την κυβέρνηση, παρέλαβε το Νοσοκομείο της Κύμης υποβαθμισμένο. Παρόλα αυτά ,και σε συνθήκες δημοσιονομικού περιορισμού, κατόρθωσε να αναβαθμίσει το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης τόσο κτιριακά όσο και από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού, υπερδιπλασιάζοντας τον αριθμό των εργαζομένων του νοσοκομείου, ιατρικό, παραϊατρικό προσωπικό.

Δυστυχώς σήμερα μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, χωρίς δημοσιονομικούς περιορισμούς, βλέπουμε να υποβαθμίζεται το Νοσοκομείο της Κύμης, εν μέσω πανδημίας και το προσωπικό του Νοσοκομείου να μειώνεται συνεχώς.
Λέμε λοιπόν όχι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Κύμης και καλούμε τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος μας, στην συγκέντρωση που γίνεται στην Πλατεία της Κύμης ,την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, στις 7.00 μμ.

Δεν κατανοούμε αν όλο αυτό που συμβαίνει είναι μεθοδευμένη υποβάθμιση και προσπάθεια εξόντωσης των κατοίκων της περιοχής ή άλλη μια απόδειξη της γύμνιας του επιτελικού κράτους της ΝΔ. Σε κάθε περίπτωση θα μας βρει απέναντι της με κάθε πρόσφορο μέσο.