Το προνηπιακό τμήμα και το 1ο Νηπιαγωγείο του Συλλόγου γονέων Β’ δημοτικού Παιδικού Σταθμού Χαλκίδας, στα πλαίσια του Παιδαγωγικού του προγράμματος πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Φούρνο του κου Βούργια, στο λιοτρίβι του κου Τζάρα και τον αμπελώνα του κου Κεχρή, τους οποίους και ευχαριστεί πολύ για την θερμή υποδοχή και άριστη ξενάγηση στους χώρους τους.
Την Παρασκευή 16/12 επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών του Βόλου κ. Παύλος Μαυίδης συνοδευόμενος από εκπαιδευτικό κλιμάκιο τους χώρους των Παιδικών Σταθμών του Συλλόγου γονέων Β΄Δημοτικού Σταθμού Χαλκίδας προκειμένου να εφαρμοστεί και στους παιδικούς σταθμούς του Βόλου το καταξιωμένο παιδαγωγικό πρόγραμμα Open System που εφαρμόζεται εξελικτικά από το 1985 μέχρι σήμερα στον Β΄Δημοτικό Σταθμό και στα παραρτήματα του Δ΄Κανήθου και Ε΄Έξω Παναγίτσα υπό την καθοδήγηση του κ.Λάκη Λουρετζή.

Ακολούθησε επαφή για συνεργασία του τέους Δημάρχου Νέας Ιωνίας και νυν Προέδρου του Ν.Π. κ.Παύλου Μαυίδη με τον κο Δήμαρχο Χαλκίδας Θανάση Ζεμπίλη και παρατέθηκε γεύμα στους επισκέπτες παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ. κα Αναστασία Μακαρόνα-Ψυχογιού.
Ακολουθείστε μας στο Google News