Με απόλυτη επιτυχία και μπροστά σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Ιστιαίας, ολοκληρώθηκε σήμερα το 33ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, με τον Πρωτέα Βούλας να κατακτά αήττητος τον τίτλο και τον Σύλλα Αιδηψού να κλέβει τις εντυπώσεις έχοντας μια πρώτη ιστορική και συνάμα αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Μια διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά τη Δήμαρχο Λ. Ευσταθίου να αποδεικνύει εμπράκτως πως είναι κοντά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ, διοργανώνοντας για 2η φορά στη Β. Εύβοια την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων.

Παρόντες, στην τελευταία μέρα του τουρνουά και στην τελετή λήξης μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Γολέμης (αντιπρόεδρος ΕΟΚ), Φαρμάκης (μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ), Αλεξόπουλος (πρόεδρος ΕΣΚΑ, μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ), Παπανικολάου (μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ), Μελετίου (πρόεδρος ΕΣΚΑΣΕ), Χαρατσής (ειδ. Γραμματέας ΕΣΚΑΣΕ), Αλεξίου (μέλος Δ.Σ. ΕΣΚΑΣΕ) και φυσικά τα περισσότερα μέλη του Δήμου Ιστιαίας με επικεφαλής τη Δήμαρχο Λίνα Ευσταθίου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με το Σύλλα, που ήταν και το τελευταίο χρονικά ματς του τουρνουά, ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος, αλλά και τα αναμνηστικά σε όλες τις ομάδες.

Αρχικά, έγινε η απονομή στην πρώτη σκόρερ του τουρνουά από τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ Χ. Μελετίου, στην καλύτερη πεντάδα, για να ακολουθήσουν οι απονομές σε όλες τις ομάδες.

Στο Σύλλα, την απονομή έκανε ο ειδ. Γραμματέας της ΕΣΚΑΣΕ κ. Γιώργος Χαρατσής, στον Πιερικό ο κ. Παπανικολάου (μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ), στα Χανιά ο κ. Φαρμάκης (μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ), στον τρίτο ΠΑΟΚ που πήρε το χάλκινο μετάλλιο οι κ.κ. Φαρμάκης (μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ) και Μελετίου (πρόεδρος ΕΣΚΑΣΕ), στον δεύτερο Παναθηναϊκό την απονομή έκαναν οι κ.κ. Αλεξόπουλος (πρόεδρος ΕΣΚΑ, μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ), Παπανικολάου (μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ), ενώ στον πρωταθλητή Πρωτέα Βούλας την απονομή έκαναν η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης.

Η δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου δήλωσε: Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στον 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Μπάσκετ. Συγχαρητήρια επίσης σε όλους όσους συνέλαβαν ώστε να πραγματοποιηθεί με τόση επιτυχία όλη η διοργάνωση από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα. Μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε για 2η συνεχή χρονιά το μεγάλο αθλητικό event στον τόπο μας στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού!

Σας ευχαριστούμε όλους που παρευρεθήκατε.