Προσφορά ζωής στις γυναίκες του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης, ήταν το διήμερο που πέρασε, με τις δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας.
Παρασκευή 25 & Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στη Λίμνη Ευβοίας.
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου η επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στο Μαντούδι, που προσφέρει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο πρόληψης του καρκίνου του μαστού στις γυναίκες του Δήμου μας.
Πάνω από 120 γυναίκες εξετάστηκαν και τις δυο ημέρες στο Μαντούδι. Εξετάστηκαν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού, ενώ εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο και εξεταστεί μεγαλύτερος αριθμός γυναικών.
Το επόμενο διήμερο η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στη Λίμνη, έμπροσθεν του Αγροτικού Ιατρείου.
Στις φωτογραφίες η Κινητή Μονάδα έμπροσθεν του Δημαρχείου Μαντουδίου. Διακρίνονται οι Τεχν. Ακτινολόγοι κ .Έλενα Χέλιου και κ.Δωροθέα Κακάβα η κ. Βάσω Πανταζή εκπρόσωπος του χορηγού AVON, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Καντζούρας καθώς και η ομάδα του «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δημοτικής Ενότητας Κηρέως.