Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου, η συνάντηση Σωματείων και εργαζομένων των εργοστασίων της Εύβοιας στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας. Παρόντες εργαζόμενοι και εκπρόσωποι τους, καθώς και ο Πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Σταύρος Μακαρίου.

Το κύριο θέμα συνάντησης αφορούσε το συντονισμό των δράσεων τους ενόψει της 24ωρης Πανευβοϊκής απεργίας που έχει προκηρύξει για την Τρίτη 11 Ιουνίου το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας καθώς και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων των Τσιμέντων Χαλκίδας, την ίδια μέρα έξω από τα κεντρικά γραφεία της LAFARGE στην Παιανία.

Θανάσης Ζεμπίλης, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας 2019

Ο Πολιτευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Σταύρος Μακαρίου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας, παραβρέθηκε στη συνάντηση εκπροσώπων εργατικών σωματείων και άλλων φορέων. Παίρνοντας το λόγο ο κ. Σταύρος Μακαρίου εξεδήλωσε για μία ακόμη φορά τη στήριξη και τη συμπαράστασή του στο δοκιμαζόμενο από την ανεργία Ευβοϊκό λαό, ενώ ενημέρωσε τους παριστάμενους για τον σθεναρό κοινοβουλευτικό έλεγχο που ασκούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στη Βουλή ενάντια στο κλείσιμο των εργοστασίων στην Εύβοια.

Τέλος, αποφασίστηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης όλα τα Σωματεία μαζί με τους εργαζόμενους των εργοστασίων της Εύβοιας που μετέχουν στην απεργία, να μεταφερθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας στην Παιανία.

Στην συγκέντρωση μπορεί να μετέχει όποιος θέλει αφού το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας, έχει μισθώσει λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από το εργοστάσιο των Τσιμέντων Χαλκίδας, από το Βούρκο και από το Αλιβέρι.

Για την καλύτερη δρομολόγηση των λεωφορείων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας στο τηλέφωνο 2221074430 και στα γραφεία του στην οδό Φριζή 10 στη Χαλκίδα.