Την κεντρική προεκλογική ομιλία του συνδυασμού του «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, Γιάννης Σιαγιάννης την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 18:00 έξω από το εκλογικό του κέντρο στο Αλιβέρι.

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σιαγιάννης θα επισκεφθεί τα εργοστάσια της ΔΕΗ και της ΑΓΕΤ στο Αλιβέρι, ενώ το βράδυ της Πέμπτης στις 19:00 θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο Αυλωνάρι.

Επίσης, σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων του και υποστηρικτών του συνδυασμού «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» μίλησε την Τετάρτη 3 Νοέμβρη ο υποψ. Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Γιάννης Σιαγιάννης. Στη συγκέντρωση, που έγινε στην κεντρική πλατεία των Κριεζών παρουσία μεγάλου αριθμού Κριεζέων, ο Γιάννης Σιαγιάννης ανέλυσε το πρόγραμμα του και κάλεσε τους πολίτες να πουν ΟΧΙ στο ασύδοτο και ρουσφετολογικό χθες της Αυτοδιοίκησης και να πουν ΝΑΙ στην ηθική, την εντιμότητα και το όραμα ανάπτυξης του τόπου. Καταχειροκροτούμενος ο Γιάννης Σιαγιάννης κάλεσε τους πολίτες να απομονώσουν τους σπάταλους, ασύδοτους και ηθικά ελεγχόμενους Δημάρχους του χθες έτσι ώστε να γίνει μια νέα αρχή χωρίς πολιτικά και ηθικά βάρη.
Ο Γιάννης Σιαγιάννης πριν είχε επισκεφθεί τα χωριά Δύστος, Λέπουρα και Κουτουμουλά.

Ακολουθείστε μας στο Google News