Οι μαθητές της ΣΤ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας παρουσίασαν το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2019 τις κωμικές καταστάσεις που συμβαίνουν σε ένα δάσος την παραμονή των γάμων του Θησέα.

Τα παιδιά παρουσίασαν το καταπληκτικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ “Όνειρο Θερινής Νυκτός”, με μεγάλη επιτυχία.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Βαρδακώστας, η Υπεύθυνη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων κ. Κατερίνα Καλαμιώτου, οι συγγενείς των παιδιών και όλο το διδακτικό προσωπικό του σχολείου.

Ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου κ. Γρηγόρης Δάσκος, εμφανώς συγκινημένος, χαιρέτησε τους καλεσμένους και μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τα όνειρα των παιδιών και το μέλλον τους.

Τέλος ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων πρόσφερε στους μαθητές της Στ΄ τάξης αναμνηστικά δώρα και όλοι τους ευχηθήκαμε καλή συνέχεια στη μαθητική τους ζωή, υγεία και το παιδικό τους χαμόγελο να τους συνοδεύει για πάντα.

Τα κείμενα, την διασκευή και την σκηνοθεσία αλλά και την επιλογή των τραγουδιών έκαναν οι δασκάλες κ.κ. Ζησίου Αγγελική, Ζιγρίκα Βικτώρια και Καβαρατζή Έλενα. Την Σκηνογραφία η κ. Μούργια Ευθυμία, την μουσική επιμέλεια η κ. Σάρλη Αναστασία.

Συγχαρητήρια στις υπέροχες δασκάλες της ΣΤ τάξης του 7ου δημοτικού σχολείου, στον Διευθυντή του σχολείου για την αγάπη και την προσήλωση του και φυσικά σε όλα τα παιδιά που έκαναν περήφανους γι ακόμη μία φορά τους γονείς τους!!

Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά…καλό καλοκαίρι!!