Η παράταξη Μαζί για το Νέο καταθέτει τις προτάσεις της για το φετινό Πάσχα και για την στήριξη των πολιτών του Δήμου Ερέτριας, που έχουν ανάγκη.

Κυρίες και Κύριοι,
Είναι αλήθεια ότι ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο έχοντας πια ξεπεράσει το αρχικό μούδιασμα, οφείλουμε να ενώσουμε φωνές και δυνάμεις και να αντιδράσουμε όλοι μαζί! Ειδικά αυτές τις Άγιες ημέρες που έρχονται.

Η παράταξή μας τιμώντας τις παραδόσεις μας, στηρίζοντας τον Πρωτογενή και Δευτερογενή Τομέα Παραγωγής, αλλά κυρίως στηρίζοντας τους πιο αδύναμους Συμπολίτες μας, καταθέτει και Δημόσια σήμερα 3 προτάσεις για την Μεγάλη Εβδομάδα:

1) Μετάδοση σε live streaming όλων των εκκλησιαστικών λειτουργιών από τις Ενορίες του Δήμου μας την Μεγάλη Εβδομάδας, με έξοδα του Δήμου.
2) Εξασφάλιση του Πασχαλινού τραπεζιού, σε κάθε αδύναμο Κοινωνικά και Οικονομικά συμπολίτη μας. Είτε με την επίδειξη της κάρτας Ανεργίας είτε με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα. Εδώ μπορούν να συνεισφέρουν οι Εκκλησίες, οι Τοπικές Κοινότητες και οι Σύλλογοι, κάτι που άλλωστε το κάνουν επί σειρά ετών!
3) Αγορά όλων των τροφίμων από ντόπιους παραγωγούς και εμπόρους. Ενισχύουμε άμεσα τον Πρωτογενή και Δευτερογενή τομέα (κτηνοτρόφους, παραγωγούς αγροτικών προϊόντων ακόμα και οινοπαραγωγούς κ.α) σε πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Εν μέσω της «βουβής» και ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας πρέπει οι πράξεις μας να… ακουστούν στις καρδιές των πιο αδύνατων συμπολιτών μας.

Όλοι Μαζί να κρατήσουμε την Παράδοση μας Ψηλά, την Κοινωνία Ισχυρή και την Οικονομία μας Όρθια. Αυτό είναι το Χρέος Μας!