Ο τέως Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Δ. Παγώνης για το Πρόγραμμα «Χαλκίδα, Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης – Βιώσιμη και έξυπνη πόλη».

Νοιώθω ιδιαίτερα ευτυχής γιατί μια συστηματική και επίπονη δουλειά των συνεργατών μου Πολιτικών & Υπηρεσιακών στο Δήμο Χαλκιδέων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ανακοινώθηκε η έγκριση της πρότασης του Δήμου Χαλκιδέων για την ανάπλαση της Ελ. Βενιζέλου – 28ης Οκτωβρίου – Αρεθούσης, με έξυπνες εφαρμογές, πεζοδρομήσεις κλπ, την αναστήλωση της οικίας της οδού Παίδων, την ψηφιοποίηση του Αρχείου της Πολεοδομίας, την ενίσχυση της Κοινωνικής Πολιτικής στο Δήμο Χαλκιδέων, προϋπολογισμού 10.050.000€, μέσα από το Πρόγραμμα «Χαλκίδα, Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης – Βιώσιμη και έξυπνη πόλη»

Η πολύ δύσκολη δουλειά της σύνταξης των μελετών και η τήρηση όλων των προϋποθέσεων που απαιτούσε η Πρόσκληση της προηγούμενης διετίας έφερε αυτό το ελπιδοφόρο και αισιόδοξο αποτέλεσμα, που η υλοποίησή του θα αλλάξει τη λειτουργία και την εικόνα της πόλης της Χαλκίδας προς το καλύτερο.

Με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις, εύχομαι η νέα Δημοτική Αρχή να εργαστεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην υλοποίηση αυτής της Πρότασης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και πάλι οφείλω θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία αλλά και στα άλλα έργα πνοής που εξασφαλίσαμε για τον Δήμο Χαλκιδέων, συνολικά 80.000.000 €, που θα υλοποιηθούν μέχρι το 2023.

Ακολουθείστε μας στο Google News