από έως
Lifestyle

Η παιδική ταινία Ουπς! Ο Νώε Έφυγε… έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020.

Υπόθεση:

Ο Ντέιβ και ο γιος του, Φίνι, ανήκουν στο περίεργο είδος των φρουφρούληδων, ένα αδέξιο και ιδιαίτερης όψης ζώο που φαινομενικά δεν κάνει για τίποτα -σε τέτοιο βαθμό που δεν τους επιτρέπεται η επιβίβαση στην Κιβωτό του Νώε. Με τη βοήθεια από δύο γραπίνες, της Χέιζελ και της κόρης της, Λία, ο Φίνι κι ο Ντέιβ καταφέρνουν να περάσουν ως λαθρεπιβάτες. Όταν όμως η Κιβωτός αναχωρήσει, η Λία κι ο Φίνι μένουν κατά λάθος πίσω και πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνα τους. Το παράδοξο αυτό δίδυμο, παρέα με διάφορα ζωάκια που συναντούν στον δρόμο, πρέπει να αντιμετωπίσει διαφόρων ειδών μπελάδες, από τα νερά που ολοένα φουσκώνουν γύρω τους, ως και άλλα ζώα που τους έχουν βάλει στο μάτι. Στο μεταξύ, οι γονείς τους, που ξέμειναν πίσω στην Κιβωτό, κάνουν ό,τι μπορούν για να γυρίσουν πίσω και να σώσουν τα παιδιά τους.

Σκηνοθεσία: Toby Genkel
Σενάριο: Richie Conroy
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Θάνος Λέκκας (Φίνι), Νίκη Γρανά (Λία), Κατερίνα Γκίργκις (Χέιζελ), Κώστας Αποστολίδης (Ντέιβ), Ελισάβετ Μουτάφη (Φλαμίνγκο), Φώτης Πετρίδης (Λιοντάρι), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Ομπεσέι)

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ:17.30(MONO ΣΑΒΒΑΤΟ 18/1 & ΚΥΡΙΑΚΗ 19/1)

Τιμές Εισιτηρίων:
7€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6€ (ΠΑΙΔΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)