Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τον συνδυασμό “Πατρίδα μας η Στερεά” και επικεφαλής την Κατερίνα Μπατζελή, αναλύει ποιο είναι το διακύβευμα των Περιφερειακών Εκλογών και πως χρειάζεται πολιτικός διάλογος για την Εύβοια, την Στερεά Ελλάδα.

Το διακύβευμα των Περιφερειακών Εκλογών κινδυνεύει να συνθλιβεί στις «μυλόπετρες» της εθνικής πόλωσης, του «δήθεν αυτοδιοικητικού» χυλού και της περιφερόμενης τηλεεικόνας ανερμάτιστων “πολιτικών” μιντιακών προσώπων.

Κανένας ουσιαστικός διάλογος για το πραγματικό ζητούμενο, την περιφερειακή ανάπτυξη, το σχέδιο γι αυτήν, για τα μέσα και τις πολιτικές που πρέπει να χαραχθούν. Κανένας λόγος για την θέση της Περιφέρειας στην οικονομική και κοινωνική ζωή των πολιτών της.

Έτσι έχουν τα πράγματα. Επειδή όμως η πολιτική πρέπει να είναι και ένα story ρήξεων και ανατροπών, έχουμε μόλις δέκα ημέρες για να πάμε Αλλιώς. Ας το τολμήσουμε ανατρέποντας την ηρεμία όλων μας. Πάμε με πολιτικό διάλογο, με συζήτηση για την ουσία των προτάσεών μας, Πάμε Αλλιώς και Πάμε δυνατά για την Πατρίδα μας την Εύβοια, για την Πατρίδα μας την Στερεά.

Ακολουθείστε μας στο Google News