Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων ανέλαβε τη διεξαγωγή των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανοιχτής Θαλάσσης.

Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων εφαρμόζοντας τις προγραμματισμένες στοχεύσεις του με την απαιτούμενη μεθοδικότητα και χρονική συνέπεια και έχοντας παράλληλα το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό γίγνεσθαι που συνίστανται, στην εντονότερη και επαναλαμβανόμενη προβολή της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής Χαλκίδας, μέσα από Πανελληνίου αλλά και διεθνούς βεληνεκούς αθλητικές διοργανώσεις, βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Χαλκιδέους Πολίτες ότι ανέλαβε και την διεξαγωγή των αγώνων του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ που θα πραγματοποιηθεί στα νερά του Ευρίπου το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιουνίου.
Με αφορμή το μεγάλο αυτό γεγονός ο Οργανισμός Άθλησης Χαλκίδας καλεί στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του Κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου «ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010 στις 20:30 το απόγευμα τα Μ.Μ.Ε. προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση απ’ τους καθ’ ύλη αρμόδιους της διοργάνωσης για όλα τα θέματα που αφορούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Θα παρευρεθούν ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γέμελος, ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης και ο Χαλκιδέος Πρωταθλητής Ευρώπης (εφήβων) Θανάσης Χρόνης.
 

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019