Την παραίτηση από προπονητής της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας υπέβαλλε ο Θεόδωρος Ανδρεάκος.
Το κείμενο της επιστολής του είναι το ακόλουθο
Κύριε πρόεδρε παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτηση μου από την θέση του προπονητή του Ναυτικού ομίλου για προσωπικούς λόγους..
Ήταν μια σχέση η οποία ΠΟΤΕ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα.
Όσο μεγάλη ήταν η χαρά και η υπερηφάνεια στις νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες.
Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω πρώτα και πάνω απ’ όλα όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα, τοΔ.Σ. για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχαν καθώς και τους συνεργάτες μου από το προπονητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητά τους.
Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στα παιχνίδια που έγιναν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας όπου η παρουσία τους ήταν καταλυτική στην επιτυχία της ομάδας και ζητώ από αυτούς να συνεχίσουν να είναι διπλά στην ιστορικότερη ομάδα της Ευβοίας.
Ειλικρινά πιστεύω ότι η περσινή ομάδα είχε μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προδιαγραφές που μπορούσαν να την οδηγήσουν στις επιτυχίες που δικαιούται.
Και νομίζω ότι τα καταφέραμε.
Αφήνω το τμήμα υδατοσφαίρισης με την προίκα της 6ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών καθώς και ότι μετά από αρκετά χρόνια καταφέραμε να συμμετάσχουμε ξανά στα πρωταθλήματα υποδομών και ελπίζω ότι πλέον τα βήματα θα είναι μόνο μπροστά.
Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια της Χαλκίδας.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ακολουθείστε μας στο Google News