Επικαιρότητα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταξιάρχη 2008, θέλοντας να αφήσει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, αποφάσισε να εκδώσει βιβλίο με την ιστορία του Χωριού του, του Ταξιάρχη. Ένα χωριό με πολύ μεγάλη ιστορία, που λίγοι όμως γνωρίζουν. Το βιβλίο έχει τίτλο “Βόρεια Εύβοια, Ταξιάρχης – ένα χωριό γεμάτο Ελλάδα”.

Ο συγγραφέας και ερευνητής κ. Αλέξανδρος Καλέμης εδώ και τρεις μήνες έψαξε, αναζήτησε πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και τελικά έγραψε αυτό το μοναδικό βιβλίο.

Η ομάδα των Ευβοϊκών Εκδόσεων Κίνητρο ανέλαβε την επιμέλεια και την έκδοση, έτσι ώστε να φτάσει σήμερα στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 και ώρα 21:00, στην κεντρική πλατεία του Ταξιάρχη θα παρουσιαστεί το καινούργιο βιβλίο.

Οι εκδόσεις Κίνητρο ευχαριστούν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταξιάρχη 2008 για την εμπιστοσύνη του για την δημιουργία αυτού του βιβλίου, τον συγγραφέα Αλέξανδρο Καλέμη για την έρευνα και συγγραφή του βιβλίου, όσους βοήθησαν για την συγκέντρωση τόσο του φωτογραφικού υλικού όσο και του ερευνητικού υλικού και τέλος όλους τους χορηγούς που με την οικονομική βοήθειά τους κατέστησαν δυνατή την έκδοση του εν λόγω βιβλίου.