Το Σωματείο Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας, θα παραβρεθεί αύριο στην προγραμματισμένη συνάντηση της Λαϊκής Επιτροπής Αλιβερίου, με κύριο στόχο την ενημέρωση της κοινωνίας του Αλιβερίου για τα όσα συμβαίνουν στο τσιμεντάδικο Χαλκίδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, μαζί με όλους τους Εργαζόμενους των Τσιμέντων Χαλκίδας, θα παραβρεθούν την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Αλιβέρι, στην σύσκεψη που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, προκειμένου να ενημερώσουν την τοπική κοινωνία για όλα όσα συμβαίνουν στο τσιμεντάδικο της Χαλκίδας.

Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί πορεία στους δρόμους του Αλιβερίου και θα μοιραστεί ενημερωτική ανακοίνωση του σωματείου μας, σχετική με την απόφαση της πολυεθνικής LAFARGE να σταματήσει τη λειτουργία του τσιμεντάδικου της Χαλκίδας και να προχωρήσει σε ομαδικές απολύσεις του συνόλου των 229 εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι του τσιμεντάδικου της Χαλκίδας δίνουμε και θα δώσουμε τον αγώνα μας.

Για να αποκαλύψουμε τα σχέδια της πολυεθνικής.

Για να μην χαθεί μια ακόμη στρατηγικής σημασίας βιομηχανία.

Για να μη χαθούν κι άλλες θέσεις εργασίας.

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ

ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ

Ακολουθείστε μας στο Google News