Παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Κατσαμάγκου αλλά και συναυλία με την Δάφνη Ζουρνατζή.

Ο Σύλλογος Φίλων των Τεχνών «Ανέμη» διοργανώνει μία ενημερωτική και ψυχαγωγική βραδιά στον Πολυχώρο «Χάνι – Αυλωνάρι» (17ο χλμ Αλιβέρι-Κύμη) την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00.
 
Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Κατσαμάγκου «Η μεταλλευτική ιστορία της Εύβοιας», μία εξαιρετική καταγραφή της αλληλεπίδρασης του γεωλογικού πλούτου της Εύβοιας και της ζωής των Ευβοιωτών.
Θα ακολουθήσει συναυλία της υπέροχης Δάφνης Ζουρνατζή. Η Δάφνη Ζουρνατζή επισκέπτεται ξανά το Χάνι για ένα μελωδικό ταξίδι, με την γνωστή ευαισθησία και ζεστασιά της φωνής της και τις διαλεχτές μουσικές επιλογές της. Πλαισιωμένη από εξαιρετικούς μουσικούς, τον Κυριάκο Ορθοδόξου στο πιάνο και τον Μάριο Ιωαννίδη στην κιθάρα, θα μας συντροφεύσει σε μια όμορφη βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και αξέχαστες συνθέσεις, μέσα από τις ξεχωριστές της ερμηνείες.
Η συνεργάτης του Γιάννη Μαρκόπουλου θεωρείται ήδη μια από τις πλέον ανερχόμενες δυνάμεις του ελληνικού τραγουδιού, με την φωνή της να αναβιώνει κορυφαίες στιγμές της μουσικής μας παράδοσης, από τα κορυφαία έργα των μεγάλων συνθετών που τραγουδήθηκαν σε μεγάλα στάδια μέχρι τα τραγούδια των μπουάτ.
Με επιλογές από σπουδαίες ερμηνεύτριες, την Αρλέτα, την Ζορμπαλά, την Μάνου, την Μοσχολιού, την Πρωτοψάλτη και πολλές ακόμα, με καινούριες ενορχηστρώσεις σε αγαπημένα κομμάτια των Μαρκόπουλο, Θεοδωράκη, Χατζιδάκη, Ξαρχάκο, Λοίζο κ.α,, η βραδιά αναμένεται να σμίξει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του ελληνικού πενταγράμμου.