Ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος στη συγκέντρωση φίλων που πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό, είχε ευχάριστα νέα να μοιραστεί με τους κατοίκους της περιοχής. Ενώ με συγκίνηση υποδέχθηκαν τον επί πολλά χρόνια πρόεδρο της κοινότητας Βασιλικού Ηρακλή Τριανταφύλλου.

Με συγκίνηση υποδέχθηκαν στη συγκέντρωση του στο Βασιλικό ο Κώστας Μαρκόπουλος και η διευθύντρια του γραφείου του Ελένη Αϊδίνη, τον επί σειρά πολλών ετών πρόεδρο της κοινότητας Βασιλικού Ηρακλή Τριανταφύλλου. Ο Κώστας Μαρκόπουλος τον άκουσε με σεβασμό και τον ευχαρίστησε θερμά που στέκεται δίπλα του σε αυτές τις εκλογές.

Στη συγκέντρωση φίλων του που πραγματοποίησε ο Κώστας Μαρκόπουλος στην περιοχή Βασιλικού το μεσημέρι της Κυριακής, μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Βαγγέλης Κούκουζας Περιφερειακός σύμβουλος, ο Άγγελος Γουρνής πρόεδρος της Tοπικής Kοινότητας Μύτικα, ο Μαρίνος Καβουκίδης πρώην πρόεδρος της κοινότητας Βασιλικού, ο Αλέκος Αναστασίου στρατηγός ε.α. και πρώην αντιδήμαρχος και ο Δημήτρης Σέρρας στρατηγός ε.α. και πρώην αντιδήμαρχος.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος τους εξέπληξε ευχάριστα αφού τους ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκαν 380.000 ευρώ για έργα άρδευσης του Μύτικα. 

Έχει ήδη συμφωνήσει ο κ. Μαρκόπουλος με τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό να γίνει σύντομα μια πρώτη μελέτη για να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής και να δοθεί λύση στο πρόβλημα άρδευσης της περιοχής το συντομότερο δυνατό.