Συνεχίζει ο Σίμος Κεδίκογλου τις επισκέψεις που έχει ξεκινήσει σε χωριά της Εύβοιας, εντείνοντας την προσπάθειά του να διατηρήσει ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, συζητώντας μαζί τους για τα σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν και ενημερώνοντας τους για το πρόγραμμα της ΝΔ.

Ο Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, την Κυριακή 6 Ιουνίου 2019 επισκέφθηκε τα χωριά: Πούρνος, Μίστος Λούτσα, Στενή, Άγιος Αθανάσιος και Στρόπωνες, όπου οι κάτοικοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ευβοϊκή Ζύμη» στα Ψαχνά Ευβοίας και τη συζήτηση του με τους επιχειρηματίες τόνισε πως αν δεν ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα και η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων δεν θα επιτευχθεί ο στόχος της οικονομικής ανάπτυξης. Πρέπει να δώσουμε τα εφόδια και πραγματικά κίνητρα για να υπάρχει υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα ως βασικός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας μας, δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, ότι είναι σημαντικό να μοιραστούν το κοινό όραμα για μία καλύτερη Ελλάδα για μία καλύτερη Εύβοια, υπογραμμίζοντας, ότι η ΝΔ έχει το σχέδιο και μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη, για να έχουν όλοι οι πολίτες μία καλύτερη ζωή, την οποία αξίζουν. Όπως είπε, χρειάζεται ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση για να μπορέσουν να επανορθώσουν τη ζημιά που έχει προκαλέσει η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, ζητώντας η ψήφος των πολιτών να είναι ψήφος αποστροφής στο ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα στήριξης στη ΝΔ.